Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

MY iMenso Sponsort Miss Noordzee 2014

MY iMenso Sponsort Miss Noordzee 2014

MY iMenso & Miss Noordzee, de trots van Urk.

Eens in de twee jaar wordt zij gekozen. Miss Noordzee. De organisatie is in handen van de twee spontane zussen, Greetje de Vries en Mariëtte Koffeman. Zij maken van elke verkiezing een feest! De miss wordt gekroond met een tiara en sjerp gestyled met mooie sieraden.

Gesponsord door vele bedrijven die gevestigd zijn op het voormalig eiland Urk.  De sieraden zijn afkomstig van Juwelier Romkes. Het medaillon met logo dat de miss draagt is een collier van MY iMenso. Met een munt die speciaal voor haar is gemaakt door de goudsmid van Juwelier Romkes en Quickjewels.nl

Miss Noordzee verkiezing

De Miss Noordzee verkiezing is opgericht in 2010. De verkiezing is bedoeld om meer bekendheid en promotie te geven aan de noordzeevisserij en de schol. Om dit nog beter te kunnen promoten wordt er eens in de twee jaar een verkiezing gehouden voor Miss Noordzee. Zij neemt een groot deel van de promotie voor haar rekening en is aanwezig bij Vlaggetjesdag, Urkerdag en vele andere feestelijke gelegenheden en openingen.

MY iMenso, Kroning en Goodie bags

De zaal zag er al spectaculair uit. De mooie VIP-ruimte voor de nieuwe Miss en haar familie en vrienden was gereed en de goodie bags stonden klaar. MY iMenso heeft voor de goodie bags gezorgd. Gevuld met allerlei fijne hebbedingetjes. Het publiek stroomde binnen en bijna was het zover. 21.30, het moment is daar. Burgemeester Pieter van Maaren  maakt de uitslag bekend! Elizabeth Ras, de nieuwe Miss Noordzee 2014!

Samen met mijn lieve collega Leanne hebben we de avond bezocht. De goodie bags hebben we klaargezet en de banner van MY iMenso stond te pronken op het podium. Met ballonnen van  MY iMenso hebben we de zaal nog feestelijker gemaakt. Ons was  de eervolle taak toebedeeld om de nieuwe Miss Noordzee te voorzien van haar nieuwe sieraden. Het MY iMenso collier, een schitterende armband en mooie oorsieraden. Stemartiest Niek Boes was uitgenodigd om een mooie show neer te zetten. En dat is gelukt, wat een talent en wat een feest!

Via deze weg wil ik MY iMenso bedanken voor haar medewerking, meedenken en support! Het was een mooie avond. Ik wens de nieuwe Miss Noordzee 2014, Elizabeth Ras veel succes en vooral veel plezier in de komende twee jaar om de schol en visserij te promoten!

Volg ons op Facebook en op Twitter

 

Gerelateerde berichten
  1. Black Friday by Quickjewels Black Friday by Quickjewels
  2. Het mooiste kerstcadeau aldus.. Het mooiste kerstcadeau aldus..
  3. Bruidssieraden inspiratie Bruidssieraden inspiratie
  4. Quickjewels' Christmas mode = on! Quickjewels' Christmas mode = on!