Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Pulsar horloges WK Deal - Mis hem niet!

Pulsar horloges WK Deal - Mis hem niet!

Het WK nadert nu toch in een rap tempo. Straten worden versierd door buurtverenigingen, die helemaal gek zijn van ons Oranje. De Roy Donders huispakken zijn zo'n beetje uitverkocht en het bier staat al gekoeld. De hoeveelheid testosteron is merkbaar, waar blijven de dames?

Pulsar horloges WK Deal

Dames, wij hebben nog wel even andere dingen te doen. Zoals nog even een extra biertje koud zetten. De oranje vlaggetjes tevoorschijn toveren of een cadeau bedenken voor vaderdag. Louis van Gaal moet er waarschijnlijk niet aan denken, want die heeft nu even belangrijker punten aan zijn hoofd. En de Tsjechen oefenen nog  snel gezamenlijk het Volkslied. Niet alleen het talent en de punten doen er toe, nee zeker niet, ook de uitstraling!

Nu is Pulsar horloges met een leuke WK Deal gekomen. Een tweetal sportieve heren horloges, voor een mooie prijs. Zo combineer je de pret van voetbal met een cadeau voor vaderdag.

PS9243X1 Pulsar herenhorloge

Een sportief heren horloge. Dit model uit de Pulsar horloges WK Deal is een 10 ATM waterdicht horloge.  In combinatie met de urethaan band kan deze prima gedragen worden tijdens lichte watersport activiteiten. Altijd even goed opletten of de kroon van je horloge wel goed dicht zit! Even op de kroon drukken en je weet  of deze goed dicht zit. De PS9243X1 is volledig uitgevoerd in de kleur zwart. Door de duidelijke oranje kleur kijkt dit model van de Pulsar horloges WK Deal erg prettig. Dit model is nu verkrijgbaar van €99 voor €69. Dit lijkt mij een mooie deal voor vaderdag!

PT3467X1 Pulsar herenhorloge

Net zoals het andere model uit de Pulsar horloges WK Deal een sportief horloge. De PT3467X1 is een quartz chronograaf horloge. Het horloge heeft een quartz uurwerk met een chronograaf functie.  Deze functie heeft 3 klokken die samen werken. De onderste klok geeft de seconden weer. De linker klok de minuten en de rechter klok zet de 24-uurs aanwijzing. Daarnaast zit er een datum op deze PT3467X1. Ook bij dit model is de kleur oranje opvallend aanwezig. Bij de beide modellen uit de Pulsar horloges WK Deal lijken de oranje details een diepte effect te geven. Dit komt doordat de indicatie streepjes dikker zijn dan bij een 'normaal' Pulsar horloge. Op deze wijze krijgen de horloges van de Pulsar horloges WK Deal een compleet eigen uitstraling.

Welke van de twee neem jij mee op weg naar het WK en Vaderdag?

Gerelateerde berichten
  1. Pulsar Solar horloges | 3 types voor elke stijl 1! Pulsar Solar horloges | 3 types voor elke stijl 1!
  2. Vaderdag cadeau Vaderdag cadeau
  3. Vaderdag Cadeau - Zondag 15 Juni is het vaderdag Vaderdag Cadeau - Zondag 15 Juni is het vaderdag