Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Rabinovich sieraden zijn kleine kunstwerkjes

Rabinovich sieraden zijn kleine kunstwerkjes

Ik schrijf graag over de Rabinovich sieraden. Niet omdat Rabinovich elke keer de meest trendy collectie presenteert of omdat Rabinovich een of andere slimme actie heeft bedacht, maar omdat de sieraden van Rabinovich doen waarvoor ze bedoeld zijn. Of je ze nou zelf draagt of van een afstandje aan het bewonderen bent. De Rabinovich sieraden betoveren je en voeren je mee over een lange stroom van gedachten. Het is alsof ze een bepaalde magie hebben die je elke keer weer bevangt als je ze tegenkomt.

Rabinovich heeft een echte eigen en unieke stijl. Het is alsof alle Rabinovich sieraden kleine kunstwerken op zichzelf zijn. In deze stijl komen een vrouwelijk design en subtiele tinten en vormen prachtig tot uiting. Juist deze sierlijke vormen zorgen voor het sprookjesachtige ontwerp van deze boeiende sieraden. Het zilver en het leer van deze sieraden wordt gebonden, gevlochten, gedraaid en gewikkeld zodat er geen begin en geen einde meer is.

Een selectie van de Rabinovich sieraden (oorbellen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een passie geïnspireerd door de natuur, muziek en prachtige herinneringen

Je kunt zien dat de ontwerpers van de Rabinovich sieraden met hun passie bezig zijn. Nergens anders zie je dat een sieradenmerk haar ringen, armbanden, kettingen en hangers zo mooi tot leven kan brengen. Die verfijnde elegantie komt van de Deense Jette Poulsen en de Argentijnse Mario Rabinovich. De inspiratie voor de mysterieuze ontwerpen van de Rabinovich sieraden putten zij uit vele dingen. Mario en Jette kwamen elkaar tegen toen ze allebei op wereldreis waren. Tijdens deze wereldreis deden ze hun inspiratie op uit de vele culturen, de natuur en natuurlijk hun liefde voor elkaar.

Een selectie van de Rabinovich sieraden (ringen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zachte tinten van de Rabinovich sieraden

De collectie Rabinovich sieraden bestaat uit armbanden, kettingen, hangers, oorbellen en ringen. Voor deze sieraden maakt Rabinovich vooral gebruik van sterling 925 zilver. Maar je ziet ook leer en vooral veel zirkonia's en prachtige edelstenen terugkomen. Door middel van het toevoegen van prachtig geslepen edelstenen voegt Rabinovich subtiele kleurtinten toe aan haar ontwerpen. Zachte tinten van kleuren zoals groen, paars, blauw en bruin zorgen voor een vrolijk maar toch heel serieus design. Het zilver wordt geoxideerd voor een diepere zilvertint of juist gerhodineerd zodat het zilver extra gaat stralen.

Wil je jezelf toch ook eens wagen aan zo'n spannend avontuur met Rabinovich? Bekijk dan alle Rabinovich sieraden en zoek jouw perfecte metgezel waarmee je urenlang kan wegdromen!

Een selectie van de Rabinovich sieraden (hangers)