Aanzoeksring bij Quickjewels

De eerste stap naar een huwelijksaanzoek!                                         aanzoeksring

In deze blog wil ik het graag hebben over één van de leukste momenten van mijn baan bij Quickjewels. Ik heb het dan over het moment waarbij een klant de winkel binnenkomt, om de mooiste aanzoeksring voor zijn/ haar aanstaande uit te zoeken. Op zulke momenten hou ik nóg meer van mijn werk ;)

Niet iedereen is in de gelegenheid onze winkel te bezoeken. Om deze reden hebben wij, in onze webshop, een speciale categorie met aanzoeksringen gemaakt. Zo hopen we je toch te kunnen helpen bij het vinden van de perfecte ring! In de volgende twee kopjes zal ik wat dieper ingaan op materialen en maten.

Materialen
Eigenlijk is er, net als bij trouwringen, geen regel voor het materiaal van een aanzoeksring. Toch zien wij dat 14 karaat gouden ringen het meest als aanzoeksring verkocht worden. Persoonlijk denk ik bij het woord ‘aanzoeksring’ aan een ring met in ieder geval één of meerdere stenen. Deze stenen zijn meestal diamanten of zirkonia ’s. Naast het prijsverschil tussen deze twee, is het belangrijk om te weten dat een diamant vele malen mooier blijft dan een zirkonia. Is het de bedoeling dat je vriend(in) de ring altijd zal blijven dragen?! Dan zal ik zeker voor een ring met diamant gaan.

Maten
Dit is even lastig, want hoe achterhaal je de ringmaat zonder dat het opvalt. Draagt je vriend of vriendin al een ring? Dan is wat mij betreft dit de makkelijkste manier. Leg de binnenzijde van de ring op 0 cm en lees aan de andere binnenzijde het aantal millimeters af. Dit is de binnen diameter ringmaat. Je kunt in de tabel opzoeken welke ringmaat daar bij hoort.

matenBij de andere manieren zou je met een touwtje of lintje de vinger op moeten meten. Dit neemt natuurlijk wel een deel van de verrassing weg, en zou ik daarom ook niet doen. Mocht hij/zij nog geen ring dragen, maak dan gebruik van het 30 dagen retourrecht. Daarmee is het aspect van een verrassing helemaal gelukt, én kun je later nog de precieze maat opnemen en alsnog de juiste maat aanzoeksring ontvangen.

Inspiratie
Er zijn zo veel verschillende modellen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Don't Worry! Team Quickjewels helpt je graag! Je kan ons altijd bellen/ mailen of natuurlijk gezellig langskomen in onze winkel. En vergeet niet, welke ring je ook kiest, het gaat er uiteindelijk om dat je de moeite hebt genomen een prachtige ring uit te zoeken voor je aanstaande. In onderstaande afbeelding heb ik een aantal modellen, in verschillende prijscategorieën opgenomen. Deze modellen komen uit onze speciale aanzoeksringen categorie.

Aanzoeksringen

Gouden ring zirkonia  €179.50             Gouden ring zirkonia €208                    Gouden ring diamant €399           Gouden ring diamant €549

Meer ringen zien? Klik hier voor de aanzoeksringen pagina op onze website.

Ga jij binnenkort je vriend/ vriendin ten huwelijk vragen? Dan wil ik je heel veel succes wensen en wie weet tot ziens in onze winkel ;)

Liefs,
Leanne

P.s. Doe mee aan onze instagram zomer winactie en maak kans op €150 shoptegoed. Of volg ons op FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER en blijf op de hoogte van het laatste sieraden nieuws!

Geef een reactie