Black Friday bij Quickjewels

The best season of the year is coming! En om deze periode, vol feestdagen, goed te beginnen hebben de Amerikanen een Black Friday bij Quickjewelsfeestdag in het leven geroepen. We hebben het hier over BLACK FRIDAY. Dit is de dag na Thanksgiving, veel Amerikanen zijn vrij en kunnen deze fijne periode goed beginnen met het shoppen van de beste deals. Want daar draait Black Friday dag om, korting, korting en nog eens korting!

 

Quickjewels doet ook mee!

Net als vele andere Amerikaanse invloeden, wordt Black Friday ook in Nederland steeds populairder. Al is het nog niet zo extreem als we op sommige Youtube filmpjes zien. Mensen die in de vroegte van de dag al staan te dringen voor de deur van winkels, om als eerste te kunnen profiteren van de beste deals. Dit lijkt mij overigens wel leuk om eens van dichtbij mee te maken ;).

Black Friday drukteDe hele happening rondom deze dag ontgaat ook ons, team Quickjewels, niet. We gaan dit jaar daarom voor het eerst ook meedoen aan deze feestdag.  We hebben hiervoor een speciale Black Friday pagina aangemaakt, met de bekendste merken als; Cluse, Swarovski, Buddha to Buddha, Rosefield en Seiko. Hier shop je vele items met te gekke kortingen. Hoe fijn is dat?! Super handig in deze, toch al dure, periode van het jaar. Op deze manier is het nog leuker om je sinterklaas- en kerstinkopen, te doen.

Black Friday vindt plaat op vrijdag 23 november en duurt officieel maar één dag. Maar omdat wij je de tijd willen geven om hier volop gebruik van te maken, heeft Quickjewels geen BLACK FRIDAY, maar BLACK FRIDAY WEEKEND! Deze te gekke kortingen lopen van donderdagavond 22 november om 20:00 tot Cyber Monday 26 november 20:00. Wees er snel bij, want de kortingen zijn alleen gelding op onze voorraad artikelen en OP=OP! Zet deze datum dus in je agenda, om er zeker van te zijn dat je de voordeligste sinterklaas- en kerstcadeaus scoort!

 

Heel veel shopplezier en een hele fijne dag toegewenst!
Liefs, Leanne

Oja, wil je op de hoogte blijven van de nieuwste acties en trends? Volg ons dan op INSTAGRAM en/of like ons op FACEBOOK!

Geef een reactie