Bruidssieraden inspiratie

Bruidssieraden voor jouw Grote dag!

Ga jij binnenkort trouwen? Dan ben je vast druk met allerlei beslissingen. Welke kleur bloemen, waar gaan we foto's maken, hoe wil ik mij haar gaan dragen.. keuzes, keuzes, keuzes. Nadat je ‘Ja tegen je jurk’ hebt gezegd, komt het moment om dé perfecte sieraden uit te zoeken.

Trouwsieraden uitzoeken, waar let je op:

Het is van belang dat je eerst nagaat wat je jurk zelf allemaal laat zien. Heeft de jurk bijvoorbeeld een klein zilver glittertje in de rok of zijn de mouwen afgewerkt met een parel. Het is dan erg mooi om ook een pareltje terug te laten komen in de sieraden. Vervolgens vragen wij of je jurk een laag uitgesneden hals of rug heeft, of je jurk lange mouwen heeft of juist strapless. Dit is voor de keuze van jouw sieraden van belang.

Dan kijken we naar wat voor type je zelf bent. Hou je meer van klassiek of juist modern. Het is toch fijn als je de sieraden na je trouwdag ook nog door kan dragen?! Op deze manier heb je een zichtbare/blijvende herinnering aan de mooiste dag van je leven.

Welke trends zien we

Het is je vast niet ontgaan, maar de minimalistische trend is nog volop aanwezig. Dit zie je ook terug in de sieraden. Een mooi voorbeeld hiervan, zijn de minimalistische oorbellen en armbanden in de styled weddingshoot van Met Pitt fotografie, waar wij de sieraden van mochten leveren. De ‘bruid’ draagt hier fijne gouden oorbellen. En omdat de jurk aan de achterkant laag uitgesneden was, stond een back-necklace hier prachtig bij! Dit past precies binnen de minimalistische trend. Fijne, maar meerdere sieraden. (Bekijk de aftermovie van deze Styled Winter Wedding)

Naast deze sieradentrend, zien wij dat de meeste bruidjes toch kiezen voor de schitterende sieraden van bijvoorbeeld Swarovski, Ti Sento en Spark Jewellery. Ik vind dat je op je trouwdag extra mag stralen, dus neig ik al snel naar oorbellen met Swarovski kristallen. Is de jurk eenvoudig en rustig, dan zou ik hier grote Swarovski oorbellen bij combineren. Maar is je jurk versierd met kleine zilveren glitters, dan zou ik hier een klein knopje bij adviseren. Ook weer met een Swarovski kristal, zodat het toch mooi schittert.

Steeds vaker worden wij benaderd om de sieraden, voor styled wedding shoots, te leveren en dat is zo leuk!! Gaaf om te zien dat elke fotograaf/ jurk weer een hele andere stijl laat zien. En dat soms van dezelfde sieraden. Hieronder een greep uit een paar Styled wedding shoots van 2019.

(Fotografe van foto's 1,2,5 en 6: Mary-Jo Post fotografie. Fotografe van foto's 3,4 en 7: Lianne Snoek fotografie. Fotografe foto's 8 en 9: Joke van Veen fotografie).

Dit weekend trouwt alweer het 6e Quickjewels stel van dit jaar en met het mooie weer op komst, gaat het trouwseizoen toch echt beginnen. En om dit te vieren, starten wij in mei weer met onze trouwringactie. Bij deze actie ontvang je bij aankoop van jullie trouwringen, een cadeaubon ter waarde van €150. Ideaal voor bijvoorbeeld je bruidssieraden! Laat je je graag inspireren of wil je op de hoogte blijven van al onze acties? Volg ons dan op Instagram of via Facebook.

Ik hoop dat je mijn blog met veel plezier hebt gelezen en ik wens je nog een hele fijne dag!
Groetjes,

Leanne

Geef een reactie