Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

De leukste horloges voor dames in zilverkleur.

De leukste horloges voor dames in zilverkleur.

Ben je opzoek naar een prachtig dameshorloge in zilverkleur? Er zijn veel verschillende opties voor een mooi glimmend horloge aan je pols. Welke zilverkleur horloges zijn momenteel in de mode en welke materialen zijn verstandig om te kiezen? In deze blog nemen we je mee in de zilveren horloge trend voor dameshorloges! 

 

Horloges van echt staal in zilverkleur voor dames

Ten eerste heb je de horloges in zilverkleur in verschillende materiaal soorten. Meest zijn deze horloge gemaakt van het materiaal staal waar ook weer verschillende kwaliteit soorten in zijn. Voor het gemak kun je stellen dat een duurder horloge van een betere kwaliteit staal is gemaakt dan een voordeliger model. Echte zilver horloges met een keurteken (925) vind je niet meer zoveel terug in het huidige aanbod. De reden hiervoor is eenvoudig te verklaren in het feit dat er bijna geen vraag meer naar is.

Nog een feit is dat een horloge van echt zilver sneller slijt dan metalen als (roestvrij)staal. Staal en roestvrij staal zijn veel sterker en minder gevoelig voor krassen. Houd er ook rekening mee dat horloges van echt zilver een hogere prijs kunnen hebben omdat zilver valt onder de schaarse edelmetalen.

 

Goedkope dameshorloges in zilverkleur

Een mooi zilverkleurig horloge hoeft dus echter niet direct van zilver gemaakt te zijn. Je kunt ook voor een ander metaal kiezen, met een zilverkleur. 

Mooie zilverkleurige horloges kunnen ook van roestvrij staal, aluminium of van een ander metaal gemaakt zijn. Deze metalen slijten vaak minder snel, en zijn een stuk goedkoper dan echt zilver.

 

Door andere, goedkopere materialen te gebruiken, wordt het aannemelijker en leuker om verschillende horloges aan te schaffen. Je kan zo bijvoorbeeld inspelen op een tijdelijke horloge trend. Wanneer een kleiner horloge op dat moment in de mode is, is het leuker om een goedkoper, kleiner horloge te kopen. Zeker als je eigenlijk van grotere horloges houdt. 

 

Een zilverkleur horloge met kristallen

Of je nu voor een echt zilveren horloge kiest of een van een ander metaal: kies voor kristallen. Houd je wel van een beetje shiney en kristallen? 

Er zijn verschillende zilveren (lees zilverkleur) horloges met kristallen of andere soort stenen in het horloge. Deze maken je horloge een stuk vrolijker en glimmender. 

 

Meerkleurige horloges

Wil je een andere touch aan je zilveren horloge? Kies voor een meerkleurig horloge. We zien veel goud en zilverkleur gecombineerd in een horloge terug komen. Zilver heeft vaak de overhand in het horloge. Dit wordt vaak gedaan, om het horloge wat minder heftig te maken. Een zilver, met goud gecombineerd, horloge is een ideale keuze als je zilveren én gouden sieraden hebt en (vaak) wilt afwisselen. 

Niet alleen goud is goed te combineren met een zilverkleur horloge. Ook rosékleur gouden horloges kun je combineren met de zilverkleur. Dit geeft extra sfeer en is weer eens wat anders!