Het mooiste Vaderdag cadeau vind je bij Quickjewels

Voor de liefste vader!

Zondag 16 juni is het Vaderdag, een mooi moment om je vader eens goed in het zonnetje te zetten. Maar hoe? Dat is wat ik mij ieder jaar weer af vraag. Een flesje whiskey, slippers, barbecueboek.. er zijn cadeautjes genoeg te verzinnen. Natuurlijk is dit afhankelijk van het ‘type’ vader wat jij hebt. Of laat ik het anders zeggen… waar je jouw vader blij mee kan maken.

Seiko horloge

Naast een mooi cadeau, vind ik het ook altijd erg leuk als mijn vader het cadeau gaat gebruiken. Dan was de missie dus echt geslaagd! Het mooiste en functionele Vaderdag cadeau vind ik toch altijd een horloge. Dit kan een werkhorloge zijn, of juist een horloge voor naast je werk, tijdens een avondje uit bijvoorbeeld.

Vind het perfecte horloge

Met meer dan 20 herenhorloge- merken, hebben we voor ieder wat wils. Toch nog lastig he, want hoe kun je nu 1 horloge uit al die modellen uitzoeken?! Omdat ik deze vraag heel goed begrijp, probeer ik je aan de hand van de volgende stappen te helpen.

 1. Gaat je vader dit horloge ook tijdens zijn werk dragen?
  Ja
  Nee (ga naar 3)
 1. Heeft je vader arbeidsintensief werk? Denk aan timmerman/ visserman/ militair etc.
  Ja (GSHOCK, LORUS, SEIKO, PULSAR, GARMIN)
  Nee (SEIKO, DANIEL WELLINGTON, FOSSIL, DIESEL, BREIL)
 1. Bij welke stijl vind je jouw vader het meest passen?Casual (DIESEL, FOSSIL, GUESS)
  Stoer (TW STEEL, GSHOCK, DIESEL)
  Klassiek (SKAGEN, DANIEL WELLINGTON)
  Sportief (GARMIN)

  Skagen horloge
 1. Mocht je vader ook sieraden dragen, welke kleur is dat dan?
  Zilver
  Roségoud
  Geelgoud
Garmin horloge

Met deze simpele vragen, kan ik je een aantal merken adviseren. De laatste vraag heb ik toegevoegd om je te kunnen helpen bij de kleur van het horloge. Draagt je vader zilver sieraden en, bijvoorbeeld, vaak een kostuum, dan zou ik kijken bij de klassieke stijl en met een zilverkleurige horlogekast. Zo komen de kleuren weer terug.

Ik hoop dat ik je met deze stappen een duwtje in de goede richting heb kunnen geven. Ik ga deze blog weer afsluiten, want er staan weer een aantal klanten te wachten. Vandaag is je laatste besteldag. Dat betekent dat bestellingen voor 20:00 besteld, morgen thuis bezorgd worden. Mocht je je toch nog graag willen laten adviseren? Kom dan gezellig langs in onze winkel te Urk en laat je helpen door mij of één van mijn collega’s ?!

 

Alvast een hele fijne Vaderdag toegewenst!
Liefs,
Leanne

Geef een reactie