Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Horloges en Sieraden, het mooiste kerstcadeau!

Horloges en Sieraden, het mooiste kerstcadeau!

'Horloges en sieraden voor iedereen'

Nog twee weken en dan is het alweer zover, kerst 2017. Ook dit jaar is weer voorbij gevlogen! Maar voordat we 2018 in gaan, staat ons nog een hele gezellige tijd te wachten, een tijd met familie, vrienden en vooral veel cadeautjes. Persoonlijk vind ik het ieder jaar weer even moeilijk om mijn geliefden te verrassen en de ervaring leert, een sieraad of een horloge is nooit verkeerd.

We hebben dit jaar weer een 'Kerst shop' gemaakt, waarvoor we de populairste sieraden- en horlogemerken hebben geselecteerd. Omdat sieraden een outfit helemaal compleet maken en outfits er in talloze stijlen zijn, zie je dit ook terug in de ‘sieradenwereld’. Om dit overzichtelijk te maken, schets ik twee typen man en twee typen vrouw. Misschien dat het je helpt..

De elegante, vrouwelijke vrouw.
Bij deze omschrijving, raad ik altijd de collectie van Swarovski aan. Deze sieraden zijn gezet met Swarovski kristallen welke letterlijk een schitterend effect geven. Deze sieraden maken elke outfit nog feestelijker en worden daarom ook vaak verkocht aan bruidjes. Swarovski heeft naast een sieradencollectie, ook vele verschillende types horloges. Hierbij staan uiteraard weer de Swarovski kristallen centraal.

De stoere vrouw.
Bij deze omschrijving zie ik een vrouw voor mij met een ‘gescheurde’ jeans en hippe booties i.p.v. hakken. Uit mijn verkoopervaring blijken deze vrouwen niet te kiezen voor ‘bling bling’, maar voor stoere grove of meerdere dunne sieraden. Een merk wat ik hiervoor aan zal raden, zijn de sieraden van BUDDHA to BUDDHA sieraden. Deze echt zilveren sieraden zijn voorzien van een oxidatie-laagje, wat een zwart/grijzige gloed afgeeft. Dit zorgt voor de stoere look. Wil je liever een horloge geven? Kijk dan eens naar de minimalistische horloges van CLUSE, Daniel Wellington of Rosefield. Deze horloges zijn helemaal HOT en worden perfect gecombineerd met een armband van BUDDHA to BUDDHA sieraden.

De chique zakenman.
Als ik dit schrijf, zie ik een man die veelal kostuums draagt. Onder het motto ‘’Een accessoire maakt elke outfit compleet’’, is dit ook weer van toepassing op een kostuum. Hierbij raad ik een horloge van het merk Seiko, Armani horloges of Breil aan. Wat ik zo bijzonder aan Seiko vind, is de bijzonder goede service die zij verlenen. Zo kunnen wij jaren later nog onderdelen bestellen, dit verlengt de levensduur van deze horloges. Het bijzondere aan Breil horloges vind ik de Zwitserse uurwerken, in combinatie met het Italiaanse design waar zij gebruik van maken. Elke horloge liefhebber zal blij worden van een Zwitsers uurwerk, wat een hoge kwaliteit uitstraalt.

Een tip: kijk eens naar het pak wat hij veelal draagt en probeer dezelfde kleurcombinatie in het horloge te laten terugkomen. Bijvoorbeeld een blauwe wijzerplaat (blauw pak) met een bruine lederen band (bruine schoenen).

De stoere/ sportieve man.
Dit type man raad ik bijvoorbeeld een TW STEEL horloge of Diesel horloge aan. Tijdens mijn werk als verkoper, zie ik dat deze mannen de grote kasten een stoere uitstraling vinden hebben. Net als bij een stoerder type vrouw, vindt dit type man de sieraden van BUDDHA to BUDDHA of Fossil helemaal gaaf. Beide merken hebben verschillende echt-lederen armbanden in de collectie en BUDDHA to BUDDHA vult dit aan met de grove echt- zilveren armbanden. Een stoer accessoire in verschillende prijsklassen.

Na zeven jaar verkoopervaring, bij Quickjewels, denk ik dat ik wel een beeld kan schetsen van verschillende types klanten. Ik hoop dat je wat aan mijn kerstcadeau ideeën hebt en dat je je hier een beetje in herkent.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne werkweek en tot de volgende keer

Liefs,

Leanne Romkes

Gerelateerde berichten
  1. Black Friday by Quickjewels Black Friday by Quickjewels
  2. 25 jaar Quickjewels 25 jaar Quickjewels
  3. Het mooiste kerstcadeau aldus.. Het mooiste kerstcadeau aldus..
  4. Seiko Astron | Exclusieve horloges Seiko Astron | Exclusieve horloges