Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Kleur de dag en win een Prisma Kinderhorloge!

Kleur de dag en win een Prisma Kinderhorloge!

In een tijd vol Corona nieuws, beperkingen en vooral veel thuisblijven, hebben wij een te gekke winactie bedacht! Dit om de dag een beetje meer kleur te geven, je kind(eren) creatief bezig te laten zijn én hier ook nog eens een Prisma kinderhorloge mee te kunnen winnen!

Hoe doe je mee:
Hieronder staan twee linkjes naar kleurplaten, welke je uit kunt printen. (heb je geen printer? Teken dan zelf een horloge, zo kun je toch meedoen!) Versier de kleurplaat met een unieke creatie en deel deze met ons via je Instagram story. Tag @quickjewels, zodat wij de inzending kunnen zien. Heb je je account op privé staan? Stuur ons dan even een screenshot via DM!kinderhorloge

Tot slot horen wij natuurlijk graag welk model van deze horloges jullie graag willen winnen. Wat dacht je van dit Prisma CW.200 Little Flower kinderhorloge voor meisjes dit deze Prisma CW.244 jongenshorloge met een blauwe canvas horlogeband? Geef onder de Instagram post aan welk model je graag wilt winnen!
De mooiste kleurplaat, wint het Prisma Kinderhorloge.

Kleurplaat 1

Kleurplaat 2

Terwijl jullie er een gezellige creatieve dag van maken, zijn wij hier druk bezig om de winkel zo hygiënisch mogelijk te houden, jullie bestellingen met zorg in te pakken en de nieuwste collecties online te zetten. De afgelopen week zijn er weer zoveel mooie horloges en sieraden van merken als Tommy Hilfiger, Rosefield en Rebel & Rose binnen gekomen! Wij krijgen hier zoveel positieve energie van! Iets wat we in deze tijd goed kunnen gebruiken.

Namens team Quickjewels wens ik jullie een hele fijne dag toe en geef wat extra kleur aan de dag!
Liefs,

Leanne