Pulsar Solar horloges | 3 types voor elke stijl 1!

Pulsar Solar meer dan techniek

Pulsar horloges brengt ieder jaar een schitterende serie horloges uit met net een beetje extra, tegen een zachte prijs. Toen ik de Pulsar Solar serie binnen zag komen, dacht ik wow! Een drietal horloges met uitstraling, techniek en kwaliteit!

 

[video width="854" height="480" mp4="https://www.quickjewels.nl/wp/wp-content/uploads/2015/12/Pulsar-Solar-TV-Commercial4.mp4"][/video]

 Pulsar Solar horloge | De Solar Commercial

Ik heb de commercial van Pulsar horloges nu meerdere keren op televisie voorbij zien komen. Heb jij hem al gezien? Wat vind jij ervan?

Pulsar Solar PX5009X1

Een schitterend Pulsar heren horloge met een lederen band. Dit is 1 van de drietal modellen die Pulsar dit najaar heeft gekozen tot de Commercial modellen. De PX5009X1 is een horloge met een leren band en edelstalen kast. De leren band is aan de binnenzijde en op de stiknaad van het leer blauw. Deze blauwe details zijn doorgevoerd op de wijzerplaat! Het glas van dit Pulsar solar PX5009X1 horloge is van hardlex mineraal, het complete gewicht is 86 gram. De dikte van dit model valt erg mee, slechts 13,5 mm en met een diameter van 45 mm is het een stoer herenhorloge. De bandlengte bedraagt 25 cm en de bandbreedte is 20mm.

Pulsar Solar PX5015X1

Nog zo'n mooi Pulsar Solar horloge. De PX5015X1 is qua model precies hetzelfde als de PX5009X1. Het enige verschil in beide modellen is de kleur. Hoofdkleur zwart en detailkleur bij dit model is wit. De stiknaad in het leder en de details op de wijzerplaat zijn wit. In de wijzerplaat zijn zeer verfijnde, bijna niet zichtbare solar cellen vervaardigt. Ook sterk kunstmatig licht kan energie opwekken bij de type Solar horloges.

Pulsar Solar PX5019X1

De Pulsar Solar PX5019X1 is het enig model van de Pulsar Solar serie die volledig van staal is gemaakt. Zowel de kast als de band zijn gemaakt van staal, de band kan eenvoudig worden ingekort. Door de stalen band is het gewicht 164 gram. Ietsje zwaarder als zijn 2 broers. Alle 3 de modellen zijn Chronograaf horloges. Hij meet tot maximaal 60 minuten in stappen van 1/5 seconden. De energie reserve van de 3 modellen bedraag maar liefst 6 maanden!

Bekijk de Pulsar Solar horloge in onze shop en bestel ze snel! 

 

Geef een reactie