Quickjewels' Christmas mode = on!

Voor velen mag het vanaf vandaag, de kerstboom optuigen! Eindelijk zie je bij de meeste huishoudens de gezellige lichtjes

Sieraden en horloges

schijnen en wat is een kerstboom zonder cadeautjes?! Want wees eerlijk, het plaatje is pas echt compleet als er onder die boom een aantal kerstcadeautjes liggen. Net zoals velen, heb ik ook eindelijk onze kerstboom op kunnen zetten. Dit heeft niets te maken met de gedachte 'geen kerstboom voor 5 december', maar het te drukke Black Friday weekend zorgde voor wat vertraging. Wel heb ik inmiddels al een paar hele leuke kerstcadeautjes op de kop weten te tikken. Gelukkig maar, want daar is straks helemaal geen tijd meer voor.

Kerstcadeaus voor hem en haar

Nu the most wonderful time of the year is aangebroken, hebben wij de speciale Quickjewels kerst shop online gezet. In deze shop vind je de mooiste kerstcadeaus voor jong en oud. Om het kerstshoppen nog aangenamer te maken, hebben wij deze maand onze verzendtijden met een half uur verlengt. Ofwel dat artikelen voor 20:30 besteld de volgende dag thuis zijn. Super makkelijk! Dit jaar valt kerst een beetje lastig voor de online shoppers. De laatste verzenddag met levering voor Kerstmis is namelijk vrijdag 21 december. Toch wil ik je adviseren niet te wachten tot dit moment. Immers is er een kans dat dat ene setje Swarovski oorbellen, welke je zo graag als kerstcadeau wilde geven, dan niet meer voorradig is.

Heb je nog geen idee wat je je geliefde dit jaar als kerstcadeau wilt geven?! Dan volgen hier een paar tips van mij;

Voor haar
Uit ervaring blijkt dat de sieraden van Cluse erg goed opgepakt worden bij dames jonger dan 30 jaar. Deze sieraden sluiten helemaal aan bij de huidige minimalistische trend en zijn leverbaar in goud-, zilver- en rosé- kleurig. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

CLJ21008 - Idylle goudkleur Ketting - Marmeren Hexagonhanger
CLUSE CLJ10007 - Essentielle Roségouden Schakelarmband met Vijf Hexagons
CLUSE CLJ40001 - Idylle Rose Solid and Marble Hexagon Set Ring

Het is zo leuk om te zien dat er in de meeste gevallen echt verschil zit tussen een Buddha to Buddha klant en een Swarovski klant. Buddha to Buddha is net wat stoerder en Swarovski, met haar schitterende steentjes, slaat erg goed aan bij de meer elegante vrouw. Hier wat inspiratie van deze twee totaal verschillende merken:

BUDDHA TO BUDDHA 011WZ - Refined Katja Zirkonia - Armband
BUDDHA TO BUDDHA Ben Small oorring - 437
Swarovski 5415989 - Louison - Ketting
Swarovski 5289032 - Generation - oorbellen

Voor hem
Ben je op zoek naar een cadeautje tot rond de €50? Kijk dan eens naar de sieraden van Fossil, Pig & Hen en Rebel & Rose. Deze stoere armbanden kunnen zowel los als met een horloge gedragen worden. Laat de armband mooi feestelijk inpakken en je hebt een te gek kerstkado voor mannen.

Pig and Hen - Icy Ike - Navy - P20-63000 - Armband
Pig and Hen - Salty Steve Ochre Sand Brown - Armband - P10-70205 
Fossil armband JF03118040

Heb je een groter budget voor een kerstcadeau, dan is het natuurlijk erg mooi om een horloge cadeau te doen. In onze speciale kerstshop vind je heel veel mannenhorloges. Van minimalistisch en klassiek tot grof en stoer. De horloges van Seiko zijn ieder jaar weer favoriet. Niet alleen door de uitstraling, maar ook door de kwaliteit van deze horloges. Hier een aantal favoriete modellen:

Fossil FTW4018 - Q Explorist - horloge
Seiko SUR271P1 horloge
Skagen SKW6372 Holst horloge

Nu ga ik toch echt deze blog afsluiten, en wil ik je een hele fijne dag toewensen. In de loop van volgende week mag je nog een laatste kerst blog van mij verwachten (al hoop ik dat de drukte dat toe zal laten). En mocht dit niet lukken, dan wil ik je via deze weg hele fijne feestdagen met heel veel warmte en gezelligheid toewensten!

Liefs, Leanne
P.s. wil je op de hoogte blijven van de nieuwste acties en trends? Volg ons dan op INSTAGRAM en/of like ons op FACEBOOK!

Geef een reactie