Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2248 beoordelingen)

Rebel en Rose - Een echt Merk voor Mannen

Rebel en Rose - Een echt Merk voor Mannen

Rebel en Rose Sieraden – Een echt stoer Mannenmerk

Wat heerlijk, het is weer herfst. De kleuren van de natuur veranderen. De zomer is nu toch echt voorbij. Tot we de warmste 3 november ooit meten, 20,9 graden in Maastricht.  Daarnaast veranderd ons assortiment ook. We hebben Rebel en Rose Sieraden ingekocht! Een sieraden merk voor mannen. Wist je trouwens dat het nog maar 31 dagen tot sinterklaas en 51 dagen tot kerst is?!  Een fijne cadeautip zou ik zo zeggen!

Rebel & Rose Sieraden?

Rebel & Rose sieraden is een spiksplinternieuw,  stoer, oer-Hollands merk.  Ook een echt Mannenmerk. Een van de collecties van Rebel en Rose sieraden heet de “ Lion Head”. In iedere heren armband zit een kleine leeuwen kop verwerkt. In de kleuren zilver- rosé- of goldplated. Hollanders en Leeuwen, hoe kan het ook anders!  Zanger Danny Vera is het gezicht van dit gave merk! Wat zijn we blij dat wij het in ons assortiment mogen hebben!

Rebel en Rose armbanden collecties

Zoals eerder gezegd, het is een stoer mannen merk. Zonder twijfel. Er zijn wel meer sieraden merken die mannen armbanden maken. Maar Rebel en Rose doet het in een keer goed. Stoer, betaalbaar en gemaakt op de hedendaagse man.

Materialen zoals natuursteen en metaal met een plating, daarnaast worden de lederen banden met de hand gevlochten. Er zijn 4 verschillende armbanden collecties. “ More Balls Then Most”, “ Lion Head”,  “4 The Roses”,  “ Absolutely Leather”.  In iedere armbanden collectie zijn 4 verschillende lengtes te krijgen. Wanneer je een fijne polsmaat hebt is er ook voor jou een armband van Rebel en Rose. De lengtes variëren van 15 – 16,5 – 17,5 en 19 cm.

Cadeau tip voor de Feestdagen

Zoek jij nou nog een leuk betaalbaar cadeau voor de feestdagen? Rebel en Rose sieraden zijn er al vanaf €31,95. Daarnaast verzenden wij ze in originele verpakking. En is het een cadeau? Wij pakken het gratis feestelijk voor je in!