Vier de lente met Swarovski!

Het is alweer april, dat betekent dat de Lente nu toch echt is begonnen. En dat merken we.. naast de vele foto’s met pasgeboren lammetjes en het zonnetje wat zich zo nu en dan heerlijk laat zien, stroomt bij Quickjewels de voorjaarscollectie binnen. Terwijl ik deze blog schrijf, brengt de post hier weer een aantal grote dozen, vol Swarovski sieraden. Dit betekent weer een drukte van belang in ons kantoor. Ofwel, nog drukker! Want dit is de eerste keer dat wij geen selectie ingekocht hebben, maar alle items van dit schitterende merk. Dit om je niet een ''plukje'', maar een volledige collectie te laten zien!

De looks van de nieuwe collectie

Draag jij graag goudkleurige sieraden? Dan heb ik goed nieuws, want na een aantal jaren met roségoudkleurige- en zilverkleurige sieraden, heeft deze collectie ook weer meer goudkleurige items. Voordat ik een aantal sieraden toelicht, wil ik beginnen met hoe Swarovski zelf deze collectie beschrijft:

‘’Neem de leiding over je lot met de Lucky Goddess collectie en de gelukssymbolen vol aantrekkingskracht. Elk symbool vertelt een verhaal en het is een lichtend verhaal

Swarovski oorbellen 5451301 €119

van geluk, kracht en zelfbeschikking.’’

 

In de campagnebeelden zie je de heerlijke ‘mooi weer’ beelden terug. Zon, Strand & Swarovski. Wat mij betreft een perfecte combinatie. Zo is mijn beeld bij de volgende oorsieraden: Strand, bikini en deze prachtige oorbellen. Echte eyecatchers. Meer heb je dan toch niet nodig... alhoewel, een cocktail erbij is altijd goed!

De volgende sieraden zijn ook onderdeel van dezelfde serie. En weet je wat ook zo handig is? Swarovski heeft nu ook clip-oorbellen ontwikkeld. Super handig voor als je of geen oorgaatjes hebt, of geen zwaardere oorbellen kan dragen. Op deze manier kun je toch een grote oorbel dragen en wordt het gewicht over de hele oorlel verdeeld. Super handig!

 

Swarovski clipoorbellen 5464131 €149
Swarovski collier 5461801 €99

Swarovski Olive collectie

In mijn volgende blog wil ik je wat meer vertellen over onze collectie bruidssieraden, maar toch wil ik je nu ook vast wat items laten zien. Swarovski heeft namelijk naast de ‘’Lucky Goddess’’ collectie, ook een schitterende serie, geïnspireerd op een zonovergoten woestijn. Hierin zie je ook weer de goudkleurige Swarovski kristallen terug. Hoe mooi zijn de oorbellen in onderstaande foto?! Deze oorbellen zijn niet alleen perfect voor bij een trouwjurk, maar kun je daarna ook doordragen bij elk feestje. Ik ben fan! bovendien kun je hier een heel mooi set van maken, want hier is ook een bijpassende ketting, armband en ring van gemaakt. De sieraden van deze collectie gaan ontzettend hard, dus mocht je ze ook graag willen.. wacht niet te lang! Wil je meer weten over onze bruidssieraden? Houd dan onze instagram-pagina in de gaten, want hier geef ik een seintje als er een nieuwe blog online staat.

Ik hoop dat ik je door deze blog, een beetje mee heb kunnen nemen door de nieuwste serie van Swarovski. Wat mij betreft mag het nu dan ook heerlijk warmer worden, zodat we de bikini aan kunnen (met de prachtige beachy oorbellen van Swarovski natuurlijk!). Een hele fijne dag toegewenst en tot de volgende keer!

Groetjes,
Leanne

 

Geef een reactie