Adidas dameshorloges Wintercollectie 2015/2016

Adidas dameshorloges zijn in de eerste plaats ontworpen als stijlvol lifestyle sporthorloge met een trendy en moderne uitstraling.

De vaak hippe kleuren zoals wit, rood en blauw maar ook sommige bonte kleuren geven de Adidas dameshorloges een fris uiterlijk.
Ze zijn super licht van gewicht en zitten comfortabel rond de pols.
Tijdens het sporten wil je graag de tijd zien en daarom zijn deze Adidas dameshorloge de perfecte oplossing dus idelaal tijdens het sporten.
Daarom zijn wij ervan overtuigd dat deze Adidas dameshorloges altijd lekker zitten.
En door hun waterdichtheid zijn ze ook geschikt voor tijdens het zwemmen!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Adidas dameshorloges kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Sinds kort hebben we deze stoere Adidas dameshorloges aan onze collectie kunnen toevoegen. Deze collectie dameshorloges bestaat uit spectaculaire modellen die door veel dames met plezier worden gedragen. Het merk Adidas heeft vooral veel sportieve modellen die daarnaast ook heel stijlvol en chique ogen. De collectie Adidas dameshorloges wordt regelmatig vernieuwd dus hou het aanbod goed in de gaten! Voor de voordelige prijs hoef je ze in ieder geval niet te laten liggen.

Een breed aanbod van sportieve dameshorloges

De Adidas dameshorloges zijn stijlvol en sportief. Adidas is niet bescheiden met hun ontwerpen en hebben dan ook verschillende horloges met prachtige zirkonia's versierd. De Adidas dameshorloges zijn beschikbaar in vele collecties met elk hun eigen unieke kenmerken. Daarnaast brengt Adidas naast de vele sportieve dameshorloges ook unisex horloges uit. Op die manier heb je nog veel meer modellen om uit te kiezen.

Het logo is een subtiele hint naar vroeger

Adidas heeft haar aanbod verdeeld in twee lijnen. De ene lijn bestaat uit vrijetijdskleding en de ander is de performance lijn. Het onderscheid tussen deze twee kan je goed zien doordat de vrijetijdskleding het bladvormige logo heeft en de performance lijn drie schuine strepen. De dameshorloges van Adidas zijn uitgerust met het mooie, bladvormige logo. Dit moet onder andere de uurwerken benadrukken als retro modellen.

De nieuwe Cambridge Rainbow collectie is een verademing

De Cambridge collectie is recent vernieuwd met een aantal prachtige Adidas dameshorloges. Alle modellen uit deze collectie hebben wit als basiskleur. De collectie heet volluit "Cambridge Rainbow". Een heel toepasselijke naam als je kijkt naar de vele verschillende kleuren die gebruikt zijn bij deze leuke horloges. Ook kleuren zoals goud en zilver zijn gebruikt die bovendien benadrukt worden door de vele zirkonia's op deze modellen.

De Adidas dameshorloges zijn geweldig om te dragen

Door hun voordelige prijs zijn de Adidas dameshorloges zeer toegankelijk. De modellen zijn makkelijk te combineren met de meest diverse outfits en zijn een genot om te dragen. Door hun lichte gewicht en de soepele band zijn de dameshorloges van Adidas als veertjes rond de pols. En natuurlijk krijg je bij de Adidas dameshorloges maar liefst twee jaar garantie!