Dameshorloges'

Creativiteit, vrijheid en fashion staan bij Converse voorop. Het is een rebels merk dat graag tegen de stroom inzwemt. Hun fans vind je overal, zowel jong als oud. Ook hun horloges hebben die typische rebelse stijl en ze worden dan ook graag gedragen door creatievelingen en moderne rebellen.

Converse dameshorloge kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Converse dameshorloges kennen we natuurlijk door de iconische basketbalschoenen die dit merk jaren geleden heeft uitgebracht. Inmiddels kennen we het merk echter net zo goed om hun spectaculaire uurwerken. Het hippe, creatieve en rebelse karakter van Converse is heel goed terug te zien in hun ontwerpen. Veel Converse dameshorloges van dit merk zijn unisex en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. Voor een creatief en stoer dameshorloge moet je zeker bij dit merk zijn!

Sportieve en duidelijke taal

De Converse dameshorloges spreken een duidelijke taal. Ze ogen sportief en kleurrijk en kunnen perfect gecombineerd worden met elke outfit. Het zijn dan ook echt modellen die voor in de vrije tijd bedoeld zijn. Er is een breed aanbod in digitale en analoge uurwerken waarbij de kleuren uiteenlopen van kleurrijk naar mono zwart of wit. De materialen van de bandjes van de Converse dameshorloges zijn verschillend zoals rubber, canvas of leer.

Deze dameshorloges draag je met plezier!

De uurwerken zullen zeker voor veel draagplezier zorgen. Het zijn namelijk modellen die soepel gedragen kunnen worden door de hoge mate van comfort. Deze dameshorloges zijn licht in gewicht en hebben vaak een plezierige horlogeband van rubber, siliconen of canvas. Die zorgt ervoor dat de Converse dameshorloges, ook gedurende lange tijd, goed blijven zitten.

De Converse dameshorloges zijn niet voor niets zo populair

De welbekende Chuck Taylor All Star basketbalschoen heeft in de loop der jaren steeds meer bijnamen gekregen. Zo heb je bijvoorbeeld het veel gebruike 'Chucks', 'Chuckers' en 'Chuckies'. Daarnaast werden deze schoenen nog 'Cons', 'Connies' of 'Verses' genoemd. Het zijn allemaal koosnamen voor de favoriete schoenen van fans over de hele wereld. Nu er ook Converse dameshorloges te koop zijn is het natuurlijk afwachten of ook zij net zo populair worden. Misschien verzinnen we straks wel koosnamen voor ons favoriete uurwerk van Converse!

Geniet extra lang van jouw horloge!

Converse dameshorloges hebben weinig onderhoud nodig doordat ze gemaakt zijn van kwalitatieve materialen. Maar om je ervan te verzekeren dat je nog lang kunt genieten van jouw prachtige aankoop, bieden wij je twee jaar garantie op je Converse dameshorloge. Op die manier zijn de Converse dameshorloges niet alleen een hippe maar ook een slimme keuze.