Herenhorloges'

Creativiteit, vrijheid en fashion staan bij Converse voorop. Het is een rebels merk dat graag tegen de stroom inzwemt. Hun fans vind je overal, zowel jong als oud. Ook hun horloges hebben die typische rebelse stijl en ze worden dan ook graag gedragen door creatievelingen en moderne rebellen.

Converse herenhorloge kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Het merk achter de Converse herenhorloges heeft een lange geschiedenis en is al ruim een eeuw aanwezig in de modewereld. Dit merk heeft een breed assortiment aan producten waaronder de Converse herenhorloges. Hoewel dit horlogemerk bekend is geworden met hun basketbalschoen, de Chuck Taylor All-Stars, hebben ze een indrukwekkend aanbod van horloges. Veel van de horloges zijn unisex en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. De modellen op deze pagina zijn echter specifieke herenmodellen. De Converse herenhorloges staan voor fashion, creativiteit en de moderne rebel.

Stoere en hippe designs

Converse brengt zich vooral naar buiten als stoer en robuust merk. De herenhorloges van Converse zijn vaak donkergekleurd in tegenstelling tot de dames- en unisex modellen. Toch zijn er ook genoeg kleurrijke modellen te vinden die perfect gecombineerd kunnen worden met de coolste outfits. Het aanbod van Converse is breed en divers. Zo zijn er verschillende digitale en analoge uurwerken gebruikt en is de vorm en indeling van de kast en de horlogeband verschillend.

Het rebelse karakter van de Converse herenhorloges

Het merk achter de Converse herenhorloges is in de loop der jaren een icoon geworden van rebelse en creatieve mode. Dat zie je terug door het gebruik van felle kleuren en stoere en hippe designs. Ook de materialen van deze herenmodellen zijn uiteenlopend zoals canvas, rubber en kunststof.

Kijk ook eens bij de unisex modellen!

Zijn er geen Converse herenhorloges die je direct aanspreken dan kan je ook nog bij de unisex uurwerken kijken. Ook hierin hebben ze een groot aanbod met de meest uiteenlopende modellen. Hou je bijvoorbeeld van felle of gekke kleuren, dan is het zeker aan te raden om de unisex collectie van dit merk te bekijken. Converse heeft de perfecte collectie wanneer je een leuk horloge zoekt.

Sterke horloges die tegen een stootje kunnen

De herenhorloges van Converse zijn van goede kwaliteit door het gebruik van de juiste materialen. De uurwerken worden gemaakt van sterke materialen waardoor je nog lang van jouw model kan genieten. Daarnaast biedt Quickjewels twee jaar garantie op alle Converse herenhorloges.