Dameshorloges'

Robuust en oversized krijgen een compleet andere betekenis met de horloges voor dames van Diesel. Een Diesel horloge heeft een stoere uitstraling en is geschikt voor zowel dames als heren. Het is een ideaal merk wanneer je van echte blikvangers houdt. Een Diesel dameshorloge verovert en betovert je!

Bekijk ook ons assortiment Diesel horloges voor heren.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Diesel dameshorloge kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl

Bij Quickjewels.nl hebben we een uitgebreide collectie horloges voor dames van Diesel. Diesel is een stoer, Italiaans merk dat megapopulair is geworden in Nederland. Diesel staat voor robuuste en eigenwijze horloges in de meest uiteenlopende modellen voor dames. Zoek je een sportief, luxe of klassiek Diesel dameshorloge? Dan hebben wij wat je zoekt!

De Diesel dameshorloge: een betoverende blikvanger

De collectie Diesel horloges voor dames is er een met zowel klassieke en stijlvolle als sportieve en stoere modellen. De dameshorloge van Diesel is groot en daardoor een echte blikvanger. Een dameshorloge van dit merk bezorgt je keer op keer complimentjes en zorgt ervoor dat je trots kunt zijn op jouw favoriete model.

De Diesel horloges voor dames hebben een rotsvast karakter. Het zijn stoere modellen in allerlei soorten en maten. Zo vindt je onder andere horloges voor dames met schakelband, leren band of een rubberen band. Voor het merk Diesel is werkelijk niets te gek. Het is een onbreekbaar merk dat geweldig is om te dragen.

Een merk met een lange geschiedenis!

Dit Italiaanse kledingmerk is opgericht in 1978 en richtte zich op heren en dames tussen de 18 en 25 jaar. Toch wordt dit merk inmiddels gedragen door dames en heren van alle leeftijden. Diesel is dan ook een heel toegankelijk merk dat gedragen wordt door iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze stijlvolle modellen. De eerste eigen winkel werd in 1996 geopend in New York. Sindsdien zijn het aantal winkels en Diesel horloges voor dames alleen maar gegroeid en inmiddels zijn er meer dan 400 over de gehele wereld.

Een dameshorloge van Diesel wordt met zorg van de beste materialen gemaakt. Dit merk staat namelijk voor duurzaamheid en kwaliteit. Bij het maken van deze horloges voor dames wordt gelet op de kleinste details. Daarnaast bieden wij je twee jaar garantie op jouw Diesel dameshorloge en gaan we met veel zorg en toewijding om met jouw bestelling. Zo krijg je, wanneer het om een model met een schakelband gaat, gratis een handige tool meegestuurd waarmee je de horlogeband kan inkorten! Zo ben je er zeker van dat je waar voor je geld krijgt. En natuurlijk worden alle Diesel horloges voor dames luxe verpakt zodat je iemand anders of natuurlijk jezelf, heel gelukkig kunt maken!