Hello Kitty horloges'

De vrolijke horloges van Hello Kitty zijn wereldwijd bekend. Dit snoezige poesje siert op alle modellen en is geliefd door iedereen! Toch zijn het elegante uurwerken met een sprankelend design. Het zijn unieke accessoires die, dankzij het geweldige ontwerp, ongelofelijk populair zijn.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hello Kitty horloges kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Het schattige icoon achter de Hello Kitty horloges. Wie kent haar niet. Het snoezige poesje dat populair is onder zowel kinderen als volwassenen. Ze is bedacht in Japan en van daar zijn de modellen van Hello Kitty in korte tijd de hele wereld rondgegaan. Ze zijn een icoon van vrolijkheid en vriendschap en veel fans verzamelen de accessoires en Hello Kitty horloges dan ook. We wilden deze collectie dan ook absoluut niet missen!

Een vrolijk en uniek cadeau

Deze collectie bestaat uit Hello Kitty horloges voor zowel kleine meiden als volwassenen. De kinderhorloges zijn beschikbaar in de meest vrolijke kleuren. Zo kun je kiezen voor Hello Kitty horloges met een kleurrijk model met leren band of een luxueuzer model met metalen schakelband. Op alle horloges is natuurlijk het herkenbare icoon te vinden. Vaak hebben de kinderhorloges een extra figuurtje zoals een strikje of een hartje.

Volwassen en fan van de Hello Kitty horloges? Je bent niet de enige!

Naast de vele kinderhorloges vind je hier ook prachtige Hello Kitty horloges voor volwassenen. Deze modellen hebben een wat luxueuzer ontwerp en hebben een wat eleganter ontwerp. Bij deze Hello Kitty horloges wordt goud en zilver gecombineerd met roze. Daarnaast worden ze versierd met prachtige, sprankelende zirkonia's. Dit geeft deze horloges een wat volwassener en toch vrolijke uitstraling.

Ondertussen is Kitty White de hele wereld rondgereisd

De echte naam van het katje achter de Hello Kitty horloges is 'Kitty White'. Zij is vijf appels hoog en weegt net zoveel als drie appels. Ze is in 1974 bedacht door Yuko Shimizu die werkzaam was voor Shintaro Tsuji. Yuko moest leuke figuurtjes tekenen die Shintaro op zijn producten kon schilderen. Op die manier werden zijn producten goed verkocht en werd Hello Kitty mateloos populair. In het jaar 1976 bracht Sanrio (het bedrijf dat de accessoires en producten verkoopt) het snoezige katje naar Amerika.

Met dit horloge kan je met een gerust hart allerlei avonturen beleven

Als kind mag je natuurlijk graag spelen. Zeker als je net een van de vrolijke horloges van Hello Kitty hebt gekregen. Omdat kinderen niet altijd even goed letten op hun kleding en accessoires, is er goed op de kwaliteit van deze uurwerken gelet. Zo zal het model van je dochter ondanks alle doldwaze avonturen nog even vrolijk blijven doortikken. Daarnaast geven wij twee jaar garantie op alle Hello Kitty horloges. Je bent er dus van verzekerd dat je dochter nog lang plezier kan beleven aan haar horloge.