Dameshorloges'

De vrolijke horloges van Hello Kitty zijn wereldwijd bekend. Dit snoezige poesje siert op alle modellen en is geliefd door iedereen! Toch zijn het elegante uurwerken met een sprankelend design. Het zijn unieke accessoires die, dankzij het geweldige ontwerp, ongelofelijk populair zijn.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hello Kitty dameshorloge kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Vertroetel jezelf met een van de vele unieke Hello Kitty dameshorloges. Dit Japanse merk verteld het verhaal van Kitty White, een snoezig wit katje dat het icoon is van vrolijkheid en vriendschap. Ze staat bekend om haar schattigheid en onschuldigheid. Kortom, een symbool waar je wel voor moet vallen. Maar vergis je niet, de Hello Kitty dameshorloges zijn zeer stijlvol en chique!

Sprankelende zirkonia's en natuurlijk een roze tint

De Hello Kitty ontwerpers zijn echte uitblinkers op het gebied van design. Ze hebben een elegant ontwerp met een knipoog naar een vrolijke jeugd. Op elk dameshorloge is wel een afbeelding van Hello Kitty te vinden en er wordt veel gebruik gemaakt van sprankelende zirkonia's. In de Hello Kitty dameshorloges zie je veel glitter en hier en daar natuurlijk een roze tint.

De Hello Kitty dameshorloges hebben een elegant en luxueus design

Het verschil met de kindermodellen is dat er bij de dameshorloges van Hello Kitty meer gewerkt wordt met goud en andere edelmetalen, zirkonia's, schakelbanden en eleganter kleurgebruik. Hoewel de snoezige Kitty White in alle modellen zichtbaar is, heeft ze hier een zichtbaar luxueuzer ontwerp zonder haar schattige karakter te verliezen.

De familie en vriendjes van de snoezige Kitty White

Het katje van de Hello Kitty dameshorloges is in 1973 bedacht door de Japanse ontwerper Ikuko Shimizu voor het bedrijf Sanrio waar hij destijds werkte. Ze werd voor het eerst vertoond op een kleine roze portemonnee. Sindsdien is het succes van Kitty White niet te overzien en heeft ze er veel vriendjes en familie bij gekregen. Zo is er bijvoorbeeld ook nog haar zusje, Mimmy Kitty.

Een geweldige kwaliteit zodat Kitty White je nog lang kan vergezellen

Zoals te verwachten is de kwaliteit van de Hello Kitty dameshorloges zeer goed. Ze hebben stijl, klasse en kwaliteit. Deze dameshorloges zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn met zorg in elkaar gezet. Ook de kwaliteit van de Hello Kitty dameshorloges is goed en betrouwbaar. En uiteraard bieden wij twee jaar garantie op alle modellen uit deze collectie!