Kyboe horloges'

De oversized horloges van Kyboe! zijn opvallend en hebben een enorme aantrekkingskracht. Door de grote kast en de felle kleuren weet je zeker dat je gezien wordt. Deze modellen zijn fris en hip en zijn gericht op de mannen en vrouwen die net iets harder spelen dan de rest van ons!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kyboe horloges kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De opvallende Kyboe horloges zijn een fris gezicht in de horlogewereld. Dit nieuwe, Nederlandse lifestyle merk verovert de wereld in rap tempo! Met inmiddels maar liefst acht verschillende series en een grote collectie horloges, is dit horlogemerk voortdurend in ontwikkeling. De Kyboe horloges zijn bedoeld voor dames en heren die harder werken en harder spelen! Geïnspireerd door de kleuren van de wereld en de levenservaring van twee Nederlandse 'jongens' is dit trendy merk tot stand gekomen.

Dit horlogemerk richt zich op de trends van nu en straks

De Kyboe horloges zijn in een woord te omschrijven; opvallend. Het zijn grote horloges met een enorme aantrekkingskracht. Deze horloges worden gekleurd met hippe en trendy kleuren. Door het combineren van verschillende kleuren die contrasterend met elkaar werken, vallen de Kyboe horloges extra op. Fel groene, oranje, roze of rode horloges? Dit merk heeft het allang gedaan. Dit horlogemerk richt zich op vernieuwing en de trend van nu. Maar bovenal, op plezier!

Kyboe horloges, it's time to see.. Bigger is Better!

Niet alleen de kleuren maakt de Kyboe horloges zo opvallend. De grootte van deze modellen is waarschijnlijk nog opvallender! Het kleinste model heeft bijvoorbeeld al een grootte van 48 millimeter. Bij veel horlogemerken zijn deze afmetingen gereserveerd voor de grote modellen. Bij Kyboe hebben de grootste modellen echter een kastdiameter van maar liefst 55 millimeter! Met zo'n groot horloge om je pols weet je zeker dat je gezien wordt!

Acht collecties waar je mond wagenwijd van open gaat staan

De Kyboe horloges zijn onderverdeeld in acht diverse series. Zo zijn er de Silver, Gold, Marine, Ice, Black, Rose, Fluo en de Big Bling series. Elke serie heeft zo zijn specifieke kenmerken die typerend voor de betreffende serie zijn. Zo bevat de Fluo serie horloges met zeer felle kleuren. De Marine serie bevat horloges met 20 ATM en de Ice serie kenmerkt zich door de doorzichtige horlogebandjes. Kijk snel tussen de verschillende series en zoek je favoriete Kyboe horloge uit!

Fashion item's that happen to tick

Dit lifestyle merk is opgericht door twee trendy 'jongens'. Het gaat om de Nederlanders Dick Sijmons en Kees de Bruine. Beiden zagen dat telefoons langzamerhand de wereld van de horloges overnam. Wie heeft er immers nog een horloge nodig? Om dit tegen te gaan bedachten ze dat horloges echte fashion items moesten worden. En dat is ze zeker gelukt! Geïnspireerd door de kleuren van de wereld zijn de Kyboe horloges echte fashion items die toevallig ook nog eens tikken!