Marc Coblen horloges'

Marc Coblen biedt je een vernieuwend en uniek concept. Dankzij de verwisselbare horlogebandjes en bezels blijven deze horloges je continu verrassen! Zin aan iets nieuws? Maak de leukste combinaties met je favoriete bandjes en bezels. Zo heb je altijd een nieuw en origineel model.

SALE  OP= OP!

Start nu met shoppen en kies eerst je Marc Coblen horloge.
Shop daarna verder en kies een leuke Marc Coblen horlogeband.
Shop daarna verder en kies een prachtige Marc Coblen rand

Marc Coblen horloges kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Het is alweer een jaar geleden toen we de Marc Coblen horloges voor het eerst in onze collectie opnamen. En we mogen zeker zeggen dat het een groot succes is geworden! Nederland had natuurlijk de primeur toen deze modellen voor het eerst werden geïntroduceerd. Maar inmiddels zijn de Marc Coblen horloges hard op weg om de wereld te veroveren. Misschien duurt het niet eens zo lang meer voordat dit merk groter wordt dan grote broer TW Steel! Wij zijn er in ieder geval ontzettend blij mee, en jij straks misschien ook!

In een mum van tijd heb je een compleet nieuw horloge

De horloges van Marc Coblen zijn namelijk supereenvoudig aan te passen. In een mum van tijd kan je de band of de bezel van de uurwerken omwisselen. En als je meerdere horlogebandjes en bezels hebt, is dat natuurlijk hartstikke leuk om te doen. De Marc Coblen horloges behoren tot de weinige modellen op de wereld waar je zoveel keuzemogelijkheden hebt. In totaal zijn er letterlijk duizenden combinaties mogelijk. Te veel eigenlijk om ze allemaal uit te proberen. Maar dat betekent wel dat jij wellicht een unieke combinatie kan verzinnen!

Zo kies je jouw favoriete Marc Coblen horloges uit

Er zijn meerdere basismodellen beschikbaar waar je mee kan starten. Ze verschillen van elkaar qua ontwerp en kleur maar ook qua grootte. Ze zijn er bijvoorbeeld met een kastdiameter van 42, 45 en 50 millimeter. Let daar ook goed op als je een van de Marc Coblen horloges gaat bestellen! De aanzet van de band moet gelijk zijn aan de breedte van het basismodel dat je hebt gekozen. In principe staat dit bij alle horlogebandjes vermeld. Vergeet er niet nog een aantal bezels bij te bestellen! Dan kan je pas echt elke dag van horloge verwisselen.

Te vergelijken met TW Steel maar dan nog origineler

Door het handige kliksysteem van de Marc Coblen horloges kan je steeds een compleet nieuwe combinatie bedenken. Handig als je ineens een luxe afspraak hebt of geen bijpassende outfit hebt. Je verandert gewoon van horloge! De naam Marc Coblen is bedacht aan de hand van de achternaam van Ton en Jordy Cobelens. Zij hebben samen het horlogemerk TW Steel opgericht. De horloges van Marc Coblen en TW Steel komen hier en daar ook overeen. Maar de horloges van TW Steel zijn natuurlijk niet zo gemakkelijk om te wisselen!