Maurice Lacroix horloges'

Deze prachtige horloges zijn met recht meesterwerken te noemen. De uurwerken van Maurice LaCroix worden gemaakt op basis van traditionele waarden. De toewijding en deskundigheid van dit merk zijn het uitgangspunt voor deze uitmuntende en elegante modellen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Maurice LaCroix horloge kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De luxe Maurice LaCroix horloges zijn zeker niet zomaar de eerste de beste horloges. Ze hebben een vooraanstaande positie in de horlogewereld. De horloges van Maurice LaCroix zijn dan ook opgebouwd onder traditionele voorwaarden zoals toewijding en deskundigheid, gecombineerd met de nieuwste technologieën. De Maurice LaCroix horloges zijn van uitmuntende kwaliteit en hebben een zeer elegant design. We zijn dan ook verheugd dat we deze prachtige collectie kunnen aanbieden.

De Maurice LaCroix horloges hebben een uitmuntend en elegant ontwerp

De stijlvolle Maurice LaCroix horloges zijn beschikbaar in zowel klassieke als moderne stijlen. Naast leder maakt dit merk bijvoorbeeld ook gebruik van edelstaal. Het schitterende ontwerp van deze uurwerken is zeker de moeite waard om te bewonderen. Het is dit ontwerp dat deze modellen zulk waardevol uiterlijk geeft. Ook de vele details in deze horloges is iets waar je zeker op mag letten. De designs van dit merk zijn dan ook uniek in de horlogewereld.

Een klassieke touch en een moderne look

Maurice LaCroix heeft verschillende collecties in het leven geroepen met elk haar unieke kenmerken. Zo zijn er de collecties Les Classiques, Selena, Miros, Pontos en natuurlijk de Masterpiece collectie. Deze laatste collectie is de meest bekende van Maurice LaCroix. Hoewel elke collectie op verschillende punten van elkaar verschilt, is elk uurwerk van dit merk ontworpen naar dezelfde waarden. Ook de klassieke touch gecombineerd met de moderne look is bij elk model uitstekend tot stand gekomen.

Verschillende prestigemerken onder een dak

Maurice LaCroix is in 1975 opgericht. Het was een onderdeel van Desco von Schulthess of Zurich dat al sinds 1889 opereerde. Desco representeerde verschillende andere horlogemerken zoals Audemars Piguet, Heuter, Eterna en Jaeger leCoultre. Maurice LaCroix was als merk zeer succesvol en behoorde al snel tot de beste Zwitserse horlogemerken. In 2006 introduceerde Maurice LaCroix haar eerste eigen uurwerk mechanisme en werd de fabriek manufacteur van prestigemerken.

Deze uurwerken worden met zorg en toewijding gemaakt

Bij het maken van deze horloges staan traditionele waarden hoog op de agenda. Door deze traditionele waarden consequent toe te passen en met toewijding en deskundigheid aan de vele details in de Maurice LaCroix horloges te werken, heeft dit merk haar unieke positie verworven. De Maurice LaCroix horloges zijn uniek in hun kwaliteit. Wij bieden dan ook twee jaar garantie op alle modellen.