Machiel Kors smartwatches met inmiddels alweer de 4e generatie software. Net als bij een smartphone is de software en de hardware (bijv: Display) bij een nieuwe generatie stukken beter. Zo gaat bijvoorbeeld de batterij ook weer langer mee als de generatie hiervoor. Niet veel anders dus als met de mobiele telefoons. Uiteraard hebben wij ook de gehele nieuwe collectie weer ingekocht en de verkoop gaat razendsnel. Wees er dus snel bij want op lange levertijden zit je natuurlijk niet te wachten. Staat een Michael Kors op voorraad bestel dan voor 20:00 en ontvang je nieuwe klok de andere dag al thuis.

 

Voor 20:00 besteld = Volgende werkdag thuis - Gratis verzending - 30 dagen bedenktijd!

Bekijk ook andere smartwatch merken zoals Garmin, Fossil Q, Fossil Hybrid, Skagen Hybrid

Er is vast een leuke smartwatch ook voor jou

Wat kan ik met een Michael Kors smartwatch?

In één woord: Met een smartwatch van Michael Kors kun je alles wat je van een smartwatch horloge mag verwachten. Toch willen we een aantal punten uitlichten die jou over de streep kan trekken. Accuduur (deze is aanzienlijk verbetert t.o.v de vorige generatie en bij intensief gebruik gaat deze langer dan 24 uur mee, Analyse software, Android 2.0, Apps downloaden (via de playstore kun je een groot aantal apps downloaden die voor jou belangrijk zijn), Berichtweergave (notificaties van berichten getoond op display zoals app en mail berichten), Bluetooth, Caller ID, Calorieverbranding, Contactloze betaling (contactloos betalen kennen we al van de pinpas maar met je horloge is dit nog makkelijker), Datum, GPS, Hartslagmeter, iOS-Compatible (Ben jij een iphone freak dan kun je gewoon deze smartphone kopen want die is volledig compatible), Meten van slaapgedrag, Muziekbediening (handig om je muziek vanaf je horloge te bedienen), NFC connection, Oplaadbare batterij, Opladen via netstroom, Spraakbesturing, Stroomconnector, Touchscreen, Trilfunctie

Michael Kors smartwatch App

Voor nog meer inzicht en het instellen van de smartwatch download dan de speciale Michael Kors App via de playstore of de appstore. Met prachtige grafische overzichten kun je bijvoorbeeld jouw slaapgedrag, stappen teller etc in één oogopslag zien.

Bekijk ook de smartwatch horloges van Fossil
Bekijk ook de smartwatch sporthorloges van Garmin
Bekijk ook de smartwatch horloge van Skagen