Herenhorloges'

Rodania brengt al jaren dezelfde boodschap uit: 'Onze horloges zijn je op het lijf geschreven'. En dat maakt dit merk elke dag weer waar. De Zwitserse deskundigheid van Rodania zorgt voor betrouwbare uurwerken. Bovendien zijn ze prachtig vormgegeven en hebben ze een geweldige uitstraling.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Rodania herenhorloge kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Een selectie die we zeker niet mogen vergeten zijn de Rodania herenhorloges. Deze prachtige modellen hebben een unieke vormgeving. Deze horloges zijn allen gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een sterke bouw. Rodania is van oorsprong een Zwiterse horlogemaker en die kwaliteit en vakmanschap zie je terug in de Rodania herenhorloges.

Zwitsers merk

Rodania is van oorsprong een Zwiters merk dat opgericht is in Grenchen, Zwitserland. Deze stad is welbekend als een centrum van de horloge-industrie. Rodania is opgericht door de familie Baumgartner in 1930 en heeft sindsdien kantoren in Brussel, Frankrijk en Belgie. Ook op de andere continenten zijn de Rodania herenhorloges inmiddels vertegenwoordigd. De Rodania horloges zijn inmiddels een begrip geworden in de horlogewereld en een welkome aanwinst in onze collectie!

Rodania herenhorloges

Onze collectie Rodania herenhorloges bestaat uit sportieve, moderne modellen. De collectie bestaat uit zowel schakelbanden als een horloge met leren band. Elk Rodania herenhorloge is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een hoge ATM. Door de hoge ATM zijn deze horloges geschikt voor verschillende vormen van watersport. Daarnaast geven deze horloges niet alleen de tijd, maar ook de datum weer.

Kwalitatieve materialen

Rodania maakt in hun herenhorloges gebruik van kwalitatieve materialen zoals staal en speciaal glas. Ook door de hoge ATM kunnen de Rodania herenhorloges goed tegen water. Van deze kwalitatieve herenhorloges zul je nog lang plezier beleven. En natuurlijk bieden wij op alle Rodania herenhorloges twee jaar garantie. Een Rodania herenhorloge is dus een kwalitatieve en slimme keuze!