Seiko Astron Horloge - GPS Solar Dual Timer

Het eerste quarts horloge van Seiko werd gelanceerd in 1969 onder de naam Seiko Astron. Sinds 2012 heeft Seiko een High End horloge op de markt gemaakt óók met de naam Seiko Aston. Deze nieuwe Seiko Astron is werkelijk een hoogstaand product en dan bedoelen we niet alleen techniek maar vooral ook kwaliteit.

In 2012 werd tijdens op de horloge en sieraden beurs van Basel de nieuwse Seiko Astron GPS gelanceerd. Deze nieuwe Seiko Astron is het eerste analoge GPS horloge ter wereld en dat was werkelijk een primeur. De ingebouwde horloge micro-GPS ontvanger verbruikt zó weinig energie, dat alle functies optimaal functioneren op lichtenergie, die wordt gegenereerd door de Solar wijzerplaat.

De Astron zoekt automatisch contact met 1 satelliet voor het met atoomklok-precisie bepalen van de juiste tijd. Voor het bepalen van de exacte positie binnen alle (39) tijdzones ter wereld, is één simpele druk op de knop voldoende om contact te leggen met minimaal 4 satellieten van het wereldwijde GPS-netwerk.

Deze Seiko Astron horloges hebben een ontspiegeld saffier glas dus geen hinderlijke schitteringen bij het aflezen van de tijd.
Deze stijlvolle en unieke horloges worden in een speciale Seiko Astron box geleverd inclusief uitgebreide handleiding en 2 jaar garantie certificaten.