Dameshorloges'

Herkenbaar zijn de modellen van TW Steel zeker. Met hun grote, oversized horloges is TW Steel een opvallende verschijning. Hun moderne designs onderscheiden zich door een krachtige en elegante stijl. Het typische karakter van dit merk wordt benadrukt door de vele, stijlvolle details.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

TW Steel dameshorloge kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Natuurlijk konden wij geen collectie zonder de TW Steel dameshorloges beginnen. Deze unieke horloges hebben een ontwerp dat je bij geen enkel ander horlogemerk zal zien. TW Steel is dan ook een echt Nederlands horlogemerk dat de afgelopen jaren de horlogebranche heeft weten te veroveren. Dit merk is bekend geworden om hun grote, oversized horloges. De TW Steel dameshorloges zijn dan ook gemaakt met het motto: "Big in Oversized Watches".

Niemand heeft de TW Steel dameshorloges kunnen overtreffen

De oversized TW Steel dameshorloges zijn een ware rage geworden met een honger die niet te stillen is. Nog steeds raast TW Steel door de horlogewereld en worden er voortdurend nieuwe, geweldige modellen geïntroduceerd. Allen natuurlijk met een flinke kast van ten minste 45 millimeter. Steeds meer horlogemerken zijn sinds de introductie van deze dameshorloges begonnen met het introduceren van nieuwe oversized horloges. Maar geen enkel merk heeft TW Steel tot nog toe weten te overtreffen.

Elegante en vrouwelijke dameshorloges met een sprankelende touch

De dameshorloges van TW Steel zijn niet alleen heel erg groot. Ze hebben daarnaast een stoer en robuust design. Ze hebben een karakter waar je niet om heen kan. Toch gaat het hier om zeer stijlvolle en vrouwelijke modellen. De dameshorloges zijn prachtig vormgegeven met sprankelende zirkonia's voor een stralend effect. En de parelmoeren wijzerplaat maakt het natuurlijk helemaal af!

Acht jaar lang oversized horloges

TW Steel is een Nederlands horlogemerk dat sinds 2005 deze stijlvolle dameshorloges maakt. TW Steel is opgericht door de Nederlanders Ton en Jordy Cobelens. Ton, de vader van Jordy, was al langer werkzaam in de horlogebranche waar hij verschillende modellen heeft verkocht en ontworpen. Inmiddels kunnen we al bijna acht jaar genieten van de TW Steel dameshorloges en raken we nog steeds, elke dag verliefd op deze prachtige modellen.

Prima kwaliteit waar je op kan vertrouwen

TW Steel is een internationaal bekend en gerespecteerd merk. De kwaliteit van deze dameshorloges is dan ook zeer goed in orde. TW Steel maakt zijn naam hierin zeker waar. En natuurlijk krijg je bij ons twee jaar garantie op alle TW Steel dameshorloges!