MY iMenso munt 33-0605

€ 95,00 Inclusief BTW

Visa Sofort Bank Mastercard PayPal iDeal MisterCash AfterPay

Specificaties
Type product: Munten
Naam: MY iMenso munt 33-0605
Merk: MY iMenso
Artikelcode: 33-0605
Series: Naam Insignia
Doelgroep: Dames
doelgroep armband: Dames
Gehalte zilver: 925 - 1e gehalte
Kleur: Zilverkleur
Bewerking munt: Glans, Verguld
Diameter in mm: 33
Productbeschrijving

MY iMenso Naam munt 33-0605

Koop deze prachtige MY iMenso 33-0605 munt online. De munt is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Silver, Gold Plated en Rose Gold Plated. De grootte van deze munt is 33 mm. Deze is geschikt voor de grote rand van MY iMenso.

Deze munt is geschikt voor 1 korte regel of datum. Zoals op de voorbeeld foto is te zien.

Klantbeoordelingen
"Mijn ervaring met dit bedrijf is zonder meer super te noemen."
B.Bijleveld (72)
14-08-2018
"Wat een klantvriendelijkheid en service bij dit bedrijf! Zowel bij juwelier Romkes in Urk als ook via de website van Quickjewels! Je wordt er ontzettend vriendelijk geholpen, en niets is de medewerkers teveel."
Ton Daalhuizen (57)
11-08-2018
"Goed overzicht, leuke website. Snel gevonden wat ik zochten heel snel geleverd"
Mulder (64)
30-07-2018

Gratis verzenden

Bij quickjewels.nl werken wij met DHL. Alle bestellingen kunnen digitaal worden gevolgd met track en trace. Bestellingen met een minimale besteding van €50,00 worden gratis door ons verzonden. Met uitzondering van bestellingen buiten Nederland en rembours. Heb je een bestelling geplaatst, dan wordt deze dezelfde of de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Producten die op voorraad zijn, worden binnen 24 tot 48 uur geleverd. Bij alle producten staat een tijdindicatie waarop het betreffende product geleverd kan worden. Wil je je bestelling op een specifieke datum ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Vermeldt hierbij altijd je naam en ordernummer.

Retourneren van uw aankoop is erg simpel

Bent u niet tevreden met uw aankoop? U kunt zonder opgaaf van reden uw bestelling binnen 30 dagen retour sturen. Wij betalen u het volledige aankoopbedrag, exclusief uw verzendkosten, binnen 5 dagen volledig terug.