MY iMenso munt 33-0605

€ 95,00 Inclusief BTW

Visa Sofort Bank Mastercard PayPal iDeal MisterCash AfterPay

Specificaties
Type product: Munten
Naam: MY iMenso munt 33-0605
Merk: MY iMenso
Artikelcode: 33-0605
Series: Naam Insignia
Doelgroep: Dames
doelgroep armband: Dames
Gehalte zilver: 925 - 1e gehalte
Kleur: Zilverkleur
Bewerking munt: Glans, Verguld
Diameter in mm: 33
Productbeschrijving

MY iMenso Naam munt 33-0605

Koop deze prachtige MY iMenso 33-0605 munt online. De munt is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Silver, Gold Plated en Rose Gold Plated. De grootte van deze munt is 33 mm. Deze is geschikt voor de grote rand van MY iMenso.

Deze munt is geschikt voor 1 korte regel of datum. Zoals op de voorbeeld foto is te zien.

Klantbeoordelingen
"Zeer goed!! Maken waar wat ze beloven. Goede en duidelijke communicatie."
Anoniem (55)
08-01-2019
"Mijn ervaring met Quickjewels is heel positief. De prijs is heel goed en wanneer je ze belt, wordt je heel vriendelijk te woord gestaan"
Anoniem (65)
08-01-2019
"I bought a present for my daughter very easily. The staff was very helpful and very reactive!"
Anthony (35)
08-01-2019

Gratis verzenden

Bij quickjewels.nl werken wij met DHL. Alle bestellingen kunnen digitaal worden gevolgd met track en trace. Bestellingen met een minimale besteding van €50,00 worden gratis door ons verzonden. Met uitzondering van bestellingen buiten Nederland en rembours. Heb je een bestelling geplaatst, dan wordt deze dezelfde of de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Producten die op voorraad zijn, worden binnen 24 tot 48 uur geleverd. Bij alle producten staat een tijdindicatie waarop het betreffende product geleverd kan worden. Wil je je bestelling op een specifieke datum ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Vermeldt hierbij altijd je naam en ordernummer.

Retourneren van uw aankoop is erg simpel

Bent u niet tevreden met uw aankoop? U kunt zonder opgaaf van reden uw bestelling binnen 30 dagen herroepen. Vervolgens heeft u nog eens 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. Wij betalen u het volledige aankoopbedrag, exclusief uw verzendkosten, maar inclusief de standaard verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen na herroeping volledig terug. Kijk voor meer informatie op onze pagina klantenservice/Retourneren