Armbanden'

De collectie van Blush bestaat uit stralende sieraden voor een fantastische prijs. Hun collectie bestaat uit ringen, armbanden, kettingen en oorbellen met een trendy uitstraling en luxe gevoel. Blush houdt van goud en weet dit materiaal prachtig te combineren met zirkonia's en parels.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Blush armbanden kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Maak kennis met de modieuze Blush armbanden en hun sprankelende uiterlijk. Het eerste wat je opvalt aan deze prachtige sieraden is natuurlijk hun gouden basis. Alle Blush armbanden worden gemaakt van veertien karaat goud. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende goudkleuren zoals wit, rosé en natuurlijk geel. De ontwerpers en goudsmeders van dit merk weten keer op keer stralende modellen te maken. Deze sieraden hebben een echt luxueus, modern en vrouwelijk design. De Blush armbanden zijn daar een geweldig voorbeeld van!

Blush armbanden zijn verkrijgbaar in de leukste varianten

In de collectie Blush armbanden zie je veel combinaties tussen verschillende goudkleuren. Zo zijn er prachtige gele modellen met een witte sluiting en andersom. Daarnaast werken ze bij Blush ook met andere materialen zoals zirkonia's, Italiaans leer en (imitatie-)parels. De Blush armbanden zijn daardoor verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Dit maakt het uitzoeken van je favoriete modellen iets moeilijker, maar nog leuker! Je kan ze namelijk eindeloos combineren met je leukste outfits!

Deze edele zusjes lopen voorop alle trends

Fan van de Blush armbanden maar heb je toch liever zilver sieraden? Kijk dan bij de modieuze Ti Sento sieraden. Blush en Ti Sento zijn namelijk zusjes van elkaar. De sieraden van beide merken worden door dezelfde mensen bedacht en ontworpen. Wel zijn de Blush armbanden net iets luxueuzer dan de modellen van Ti Sento. Blush richt zich echt op de moderne en zelfstandige vrouw die zo'n prachtige armband natuurlijk gewoon waard is. Beide merken lopen voorop de laatste trends en komen regelrecht uit Milaan.

De mooiste sieraden gecreëerd door de beste smederijen

De modieuze Blush armbanden zijn al jaren bekend bij de meeste goudliefhebbers. Deze prachtige sieraden worden ontworpen door topdesigners in Milaan. Door kwalitatief goud te laten smeden door de beste smederijen verkrijgt Blush de mooiste sieraden. Ze weten dan ook perfect hoe ze hun sieraden zo kwalitatief mogelijk moeten maken. De Blush armbanden zitten namelijk perfect rond je pols en zijn bovendien heel duurzaam!