Kettingen'

De collectie van Blush bestaat uit stralende sieraden voor een fantastische prijs. Hun collectie bestaat uit ringen, armbanden, kettingen en oorbellen met een trendy uitstraling en luxe gevoel. Blush houdt van goud en weet dit materiaal prachtig te combineren met zirkonia's en parels.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Blush ketting kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Bekijk hier onze collectie gouden Blush kettingen. Deze prachtige kettingen hebben een modern en luxueus design en zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Door de legering van het goud waaruit de Blush kettingen worden gemaakt aan te passen, kunnen de goudsmeden de kleur veranderen. Zo zijn er prachtige gele, witte en rosé gouden kettingen beschikbaar. De goudsmeden van dit sieradenmerk zijn ware meesters in hun vak. Alleen zij kunnen de Blush kettingen de elegantie en stijl geven waar we allemaal zo verliefd op zijn.

Perfect in elkaar passende schakels en sluitingen

Zoals je bij de Blush kettingen kan zien, werkt dit merk vooral met 14 karaat goud. Alle sieraden worden van dit prachtige edelmetaal gemaakt. Door het goud professioneel te bewerken ontstaan de prachtige kleuren en de sprankelende glans die we van dit merk gewend zijn. Ook combinaties tussen de verschillende kleuren is mogelijk. Zo kan je je sieraden eindeloos blijven combineren! De goudsmeden weten de Blush kettingen perfect te vormen zodat de schakels perfect in elkaar passen. Zo garandeert dit merk dat je lang kan genieten van je prachtige ketting.

Gouden sieraden gecombineerd met zilver, parels en edelstenen

Hoewel de het basismateriaal voor de Blush kettingen goud is, worden deze sieraden ook vaak gecombineerd met andere materialen en stenen. Zo zien we vaak zirkonia's of edelstenen en (immitatie-) parels in de kettingen terug. Daarnaast worden de sluitingen van de Blush kettingen vaak van gerhodineerd zilver gemaakt. Door het rhodineren van het zilver gaat de sluiting net zo mooi glanzen als het goud!

De elegante Blush kettingen zijn wereldwijd de eerste keus!

De Blush kettingen zijn de grote zussen van de sieraden van Ti Sento. Blush is een net iets luxueuzer en meer chique merk dan Ti Sento. Het grootste verschil tussen deze twee merken is natuurlijk het materiaal. Bij Ti Sento vind je namelijk alleen zilveren sieraden. Beide merken hebben echter het modieuze en moderne karakter dat overal mateloos populair is. Vrouwen over de hele wereld kennen beide merken en weten hun zilveren of gouden sieraden dus makkelijk te vinden. Een ding is zeker. Wanneer je een gouden ketting zoekt, moet je zeker bij de Blush kettingen zijn!