Oorbellen'

De collectie van Blush bestaat uit stralende sieraden voor een fantastische prijs. Hun collectie bestaat uit ringen, armbanden, kettingen en oorbellen met een trendy uitstraling en luxe gevoel. Blush houdt van goud en weet dit materiaal prachtig te combineren met zirkonia's en parels.

Blush oorbellen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

In ons assortiment vind je de nieuwste Blush oorbellen van de laatste collecties. Elk half jaar worden de collecties vernieuwd met compleet nieuwe sieraden en designs. Zo bestaat de laatste najaarscollectie uit prachtige Blush oorbellen met typisch herfst gekleurde stenen. In deze collectie komen kleuren terug zoals paars, wit en getint bruin. De collecties van dit merk worden ontworpen door topdesigners die samenwerken met de beste goudsmeden. Onze selectie Blush oorbellen is dan ook een collectie op topniveau!

De Blush oorbellen zijn strak, modern en elegant

Blush houdt van glanzende en stralende sieraden. De Blush oorbellen worden daarom vaak gecombineerd met sprankelende zirkonia's. Dit geeft deze sieraden dat echte glamour effect. Ook (immitatie-)parels worden vaak gebruikt bij het maken van de Blush oorbellen. Zij dragen bij aan het luxueuze en elegante karakter van deze prachtige sieraden. Want een ding is zeker, voor Blush kan het niet strak, modern en vrouwelijk genoeg!

Creolen, oorstekers, oorhangers en oorbellen

De Blush oorbellen bestaan uit verschillende typen oorsieraden. Zo vind je hier oorstekers, creolen, hangers en natuurlijk de echte oorbellen. Elk type oorsieraad heeft zijn eigen unieke kenmerken. Toch hebben alle Blush oorbellen hetzelfde typische elegante en luxueuze karakter dat we van dit merk gewend zijn. Heb je al een aantal sieraden van dit merk? Dan zijn de Blush oorbellen een heerlijke toevoeging.

Glanzend goud met stralende zirkonia's, de perfecte combinatie

Natuurlijk zijn alle Blush oorbellen gemaakt van veertien karaat goud. Dit edele metaal is vrijwel het enige materiaal waar Blush mee werkt. Zowel in haar oorbellen als in de andere sieraden. Door het toevoegen van palladium, zilver of koper aan de legering, hebben ze ervoor gezorgd dat ze hun sieraden in verschillende kleuren kunnen aanbieden. De Blush oorbellen zijn daardoor verkrijgbaar in geel, wit en rosé goud.