Charming by Ti Sento'

De sieraden van Charming by Ti Sento vallen op door hun karakteristieke en sprankelende design. Dit merk streeft naar perfectie en hoge kwaliteit. En dat merk je! De hangers en bedels zien er prachtig uit en zijn zeer gedetailleerd. Zoek je favoriete bedels bij elkaar en maak je persoonlijke armband!

Alle Charming bedels kun je vinden in de SALE! Op=OP

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Charming by Ti Sento sieraden kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Elk half jaar vernieuwt Charming by Ti Sento haar collectie sieraden. Er worden nieuwe, prachtige bedels toegevoegd die gewoonweg te mooi zijn om te laten liggen. De sieraden van Charming by Ti Sento zijn chique en trendy en hebben sprankelende designs. Dit merk streeft naar perfectie en een hoge kwaliteit. Ze hebben echt een eigen expressie en creativiteit die deze charms tot unieke sieraden maakt.

Prachtige bedels met elk hun eigen slotje

Het merk Charming by Ti Sento is een compleet eigen merk binnen het brede segment van Ti Sento. Dit is gedaan zodat deze designers zich volledig op hun charms of bedels konden richten. Het merk Charming by Ti Sento bestaat dan ook alleen maar uit bedels. Het zijn sierlijke charms die prachtig gecombineerd kunnen worden met de armbanden en colliers van ditzelfde merk. De bedels hebben stuk voor stuk kleine maar stevige slotjes. Hierdoor kan je ze, elk afzonderlijk, gemakkelijk aan jouw armband of collier bevestigen.

Charming by Ti Sento wordt werkelijkheid dankzij ervaren vakmensen

Deze charms en bedels zijn allemaal met de hand gemaakt. Dit gebeurt in de smederij van Charming by Ti Sento in Italië. Aan deze bedels kan je zien dat het hier om echte vakmensen gaat die het zilver prachtig kunnen vormen. Er wordt gebruik gemaakt van sterling 925 zilver. Het rhodineren van dit zilver zorgt voor die prachtige glans die we gewend zijn van Charming by Ti Sento.

Een eigenzinnig, speels en vrouwelijk karakter

Ook de andere sieraden van Ti Sento hebben luxe en prachtige ontwerpen. Dit Italiaanse sieradenmerk weet perfect in te spelen op de laatste modetrends. Maar zelf staan ze ook graag voorop! En altijd met succes, zoals aan deze bedels goed te zien is. Altijd weet Ti Sento haar trendy en modieuze karakter te behouden. Zonder concessies te doen maken ze de prachtigste sieraden. Daar mogen we best een beetje té gek op zijn!