Kettingen'

Met haar sieraden heeft Esprit de harten veroverd van mannen en vrouwen in heel Europa en Amerika. Haar ontwerpen zijn trendy en elegant en worden vooral gemaakt van glanzend zilver. Dit elegante materiaal combineert ze op originele wijze met de mooiste parels, zirkonia's en edelstenen.

Esprit kettingen kopen? Dat doe je online bij Quickjewels.nl!

De Esprit kettingen voegen een elegante en stijlvolle dimensie toe aan je eigen uitstraling. Het zijn modieuze sieraden met een prachtige stijl. We hebben een breed assortiment met verschillende modellen. Zo heb je genoeg keuze en zijn er tussen deze Esprit kettingen altijd wel modellen te vinden waar je gewoonweg verliefd op wordt. Deze colliers hebben altijd een sierlijk effect en zorgen voor een bepaalde elegantie die iedereen geweldig staat.

Zilveren colliers met prachtige hangers

In ons assortiment met Esprit kettingen vind je verschillende soorten colliers. Zo zijn er modellen met of zonder hanger. Deze hangers kunnen versierd zijn met prachtige (edel)stenen, parels of zirkonia's. Ook zilveren hangers met gedetailleerde figuren kun je hier vinden. De Esprit kettingen met hangers hebben een fijne schakel die soepel rond de hals valt. De lengte varieert vaak maar is gemakkelijk aan te passen door de sluiting te verzetten.

De Esprit kettingen vallen soepel rond de hals

Ook vind je hier colliers met een bredere schakel. Deze Esprit kettingen zie je vaak zonder hanger. Bij deze modellen zijn de schakels de elementen die de stijl van het merk uitdrukken. Door de vorm en bouw van de schakels zullen deze colliers soepel rond de hals vallen maar blijven ze hun sierlijke en ronde vorm behouden. Ook deze Esprit kettingen kunnen versierd zijn met prachtige stenen.

Elegante modellen voor een betaalbare prijs

Hoewel je hier ook verschillende leren Esprit kettingen kan vinden, zullen de meeste colliers gemaakt zijn van zilver. Het gaat hier om zilver van de hoogste kwaliteit met een prachtige glans. Deze glans wordt bereikt door speciale bewerkingen van het zilver na het vormen van de schakels. Dit bevestigd de luxueuze en elegante uitstraling van deze mooie sieraden. Toch blijven deze colliers zeer toegankelijk. Mede door de uiterst betaalbare prijs van deze delicate modellen en hun geweldige ontwerp.