Ringen'

Met haar sieraden heeft Esprit de harten veroverd van mannen en vrouwen in heel Europa en Amerika. Haar ontwerpen zijn trendy en elegant en worden vooral gemaakt van glanzend zilver. Dit elegante materiaal combineert ze op originele wijze met de mooiste parels, zirkonia's en edelstenen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Esprit ringen kopen? Dat doe je online bij Quickjewels.nl!

Hierboven vind je een uniek assortiment met Esprit ringen. Elk seizoen vernieuwt Esprit haar collecties met prachtige sieraden en horloges. Van deze nieuwe collecties selecteren wij de mooiste modellen en voegen deze hier samen. Zo hebben we elk seizoen weer een compleet vernieuwde collectie met de laatste trends. De verschillende Esprit ringen variëren veel in ontwerp zodat je genoeg keuze hebt uit allerlei mogelijkheden. En door de vriendelijke prijzen zijn deze sieraden geweldig als cadeau!

Een onuitputtelijke bron van energie

De Esprit ringen hebben een trendy uitstraling. Ze worden ontworpen met de nieuwste modetrends in gedachten. Als modemerk weten ze bij Esprit natuurlijk precies hoe ze dit moeten doen. Hun onuitputtelijke bron van creativiteit en energie lijkt nooit leeg te raken. Al jaren weten ze de Esprit ringen zo een casual, trendy en toch elegant design te geven. Ze hebben een geheel eigen karakter en besteden veel aandacht aan de moderne en stijlvolle designs.

Gebruik de Esprit ringen voor subtiele kleurelementen

Als basis voor de Esprit ringen wordt bijna altijd zilver gebruikt. De ringen worden gemaakt van sterling 925 zilver en worden daarna zo bewerkt dat ze extra gaan glanzen. De zilveren kleur laat zich makkelijk combineren en geeft een luxueuze touch aan je outfit. Vaak zie je bij de Esprit ringen zirkonia's en witte of gekleurde parels. De gekleurde modellen kan je gebruiken om subtiele kleurelementen toe te voegen. Maar ook de zirkonia's en witte parels staan natuurlijk prachtig bij elke outfit.

Een wereldwijd bekend begrip dat iedereen kan waarderen

Esprit is een typisch Amerikaans merk dat in de jaren zestig is opgericht. In het begin verkocht dit merk nog kleding vanuit een busje in San Francisco. Tegenwoordig is dit wel anders. Het is een modemerk met een enorm gevarieerd assortiment. Zowel kleding als accessoires en woonartikelen worden door hen ontworpen en verkocht over de hele wereld. Hun collecties krijgen veel aandacht en worden gedragen door een breed publiek. De Esprit ringen zijn misschien maar een klein aandeel in dit grote assortiment, maar wat ons betreft zijn ze zeker een hoogtepunt!