Armbanden'

Met de vrolijke sieraden van Joy de la Luz kan je de leukste combinaties maken. Dit trendy merk heeft leren armbanden in alle kleuren waar je prachtige bedels aan kan hangen. Deze zilveren hangers zijn met de hand gemaakt en zijn zeer gedetailleerd. Bovendien heeft elke hanger een unieke betekenis.

Joy de la Luz armbanden kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Joy de la Luz armbanden zijn in alle kleuren van de regenboog te krijgen. Bovendien kan je ze hartstikke leuk versieren met bedels, coins en andere hangers. Het zijn vrolijke armbanden die je overal mee kan combineren. De Joy de la Luz armbanden zijn een uniek concept en zijn gebaseerd op de traditionele oma's armband. En door het duurzame leer kan je ze met een gerust hart kopen!

Nieuwe, unieke modellen voor de geweldigste creaties

De nieuwe herfst/winter collectie van 2012 staat weer bol van de leukste Joy de la Luz armbanden. Zo is er de nieuwe snake armband. Dit model heeft dezelfde vorm en werking als de andere armbanden. Deze heeft echter een stoere print van slangenleer. Natuurlijk worden er voor deze Joy de la Luz armbanden geen echte slangen gekweekt. Ze worden gemaakt van normaal leder dat duurzaam en kwalitatief is!

Twee soorten Joy de la Luz armbanden

Er zijn eigenlijk twee verschillende soorten Joy de la Luz armbanden. De eerste soort heeft geen sluiting maar een lus. Je wikkelt de armband als het ware rond je pols en trekt de knoop door de lus. Door de leren tube aan te schuiven zet je de armband vast. Deze tubes zijn er ook in het zilver voor een extra mooi effect. Daarnaast zijn er ook platte Joy de la Luz armbanden. Deze hebben een zilveren gesp waarmee de je armband vast kan zetten.

Draag je armband samen met je favoriete bedels

Je kan de Joy de la Luz armbanden heel mooi naturel dragen. Maar het is natuurlijk het leukst als je ze versiert met de zilveren hangers! Deze hangers zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er de leuke bedels met figuren maar ook zogenaamde coins of munten. De bedels zijn er in de mooiste figuren en ook in de munten zijn patronen verwerkt. Bekijk bijvoorbeeld eens de gekleurde roggeleren bedels. In combinatie met de kleurrijke Joy de la Luz armbanden staan die natuurlijk geweldig!