Kettingen'

Met de vrolijke sieraden van Joy de la Luz kan je de leukste combinaties maken. Dit trendy merk heeft leren armbanden in alle kleuren waar je prachtige bedels aan kan hangen. Deze zilveren hangers zijn met de hand gemaakt en zijn zeer gedetailleerd. Bovendien heeft elke hanger een unieke betekenis.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Joy de la Luz kettingen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Sinds de nieuwe collectie kan je ook voor een Joy de la Luz kettingen bij ons terecht. Deze kettingen zijn in de herfst/winter collectie van 2012 geïntroduceerd en zijn een geweldige aanvulling op het assortiment van dit sieradenmerk en van ons. Ook bij deze Joy de la Luz kettingen is de vorm en het concept van de armbanden aangehouden. Hierdoor staan ze heel leuk in combinatie met de armbanden van dit merk. De kettingen zijn gemaakt van leer en zilver en zijn er in verschillende maten.

Leren Joy de la Luz kettingen voor het leukste effect

De leren kettingen zijn vergelijkbaar met de platte armbanden van Joy de la Luz. Deze kettingen hebben in plaats van een gesp of een lus echter een zilveren ring. Door middel van deze ring kan je de Joy de la Luz kettingen gemakkelijk om doen. Daarnaast is deze ring uitermate geschikt om bedels en coins aan te hangen! Je kan meerdere hangers en munten tegelijk aan de ketting hangen voor een extra leuk effect.

Zilveren modellen gecombineerd met de mooiste bedels

Daarnaast zijn er ook nieuwe zilveren Joy de la Luz kettingen. Deze kettingen hebben een zeer fijn ontwerp en zijn opgebouwd uit prachtige schakels. Je kan deze zilveren kettingen in verschillende maten bestellen. De kleine maat heeft een lengte van 45 centimeter, de grote heeft een lengte van 70 centimeter. Ook aan deze Joy de la Luz kettingen kan je verschillende bedels tegelijk hangen. Probeer bijvoorbeeld eens de nieuwe roggeleren hangers!

Creëer de meest elegante uitstraling

Door het combineren van deze kettingen met de bedels en munten van Joy de la Luz creëer je uiteraard het leukste effect. Door de vele kleuren kan je ze zelfs op je outfits afstemmen! Daarnaast zorgen de zilveren hangers met zirkonia's en parels voor de meest elegante uitstraling. Met deze Joy de la Luz kettingen zal je bij iedere luxe gelegenheid de show stelen.