Met de vrolijke sieraden van Joy de la Luz kan je de leukste combinaties maken. Dit trendy merk heeft leren armbanden in alle kleuren waar je prachtige bedels aan kan hangen. Deze zilveren hangers zijn met de hand gemaakt en zijn zeer gedetailleerd. Bovendien heeft elke hanger een unieke betekenis.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Joy de la Luz munten kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De supergave Joy de la Luz munten zijn gebaseerd op de bedelarmbanden zoals ze vroeger gedragen werden. Vroeger werden er namelijk guldens en kwartjes aan de armband gedragen. Dit inspireerde de bedenkers van de Joy de la Luz munten om deze leuke sieraden te bedenken. Joy de la Luz is nog maar een paar jaren jong en nu al een rage! Niet zo gek ook natuurlijk, want de Joy de la Luz munten zijn om blij van te worden!

Licht en vrolijkheid met Joy de la Luz

Het merk Joy de la Luz is in Nederland opgericht. De naam 'Joy de la Luz' alleen klinkt al superleuk. Het is een samengestelde naam uit het Engelse 'Joy' (blijdschap) en het Spaanse 'Luz' (licht'). Wanneer je naar de Joy de la Luz sieraden kijkt is dat zeker geen gekke naam. De Joy de la Luz munten doen namelijk vrolijk en zonnig aan. De sieraden van Joy de la Luz toveren elke dag weer een glimlach op je gezicht!

Sierlijke munten met allerlei figuren

Er zijn verschillende soorten Joy de la Luz munten. Allen natuurlijk vakkundig en zeer gedetailleerd gemaakt! De ene soort heeft een afbeelding die de gehele munt bedenkt, de andere soort is van binnen opengewerkt. Toch hebben alle Joy de la Luz munten een sierlijke ring die de munt omsluit. Hierin is het logo van de Joy de la Luz munten verwerkt. Joy de la Luz heeft allerlei leuke figuren bedacht zoals vlinders, hartjes, Oosterse figuren en meer.

Ontworpen in Nederland en gemaakt in Bangkok

De Joy de la Luz munten zijn beschikbaar met een diameter van 15 of 20 millimeter. Zo kan je zelf kiezen welke grootte je bevalt. De Joy de la Luz munten worden in Nederland ontworpen. Wanneer de ontwerpen zijn goedgekeurd, worden de Joy de la Luz munten in Bangkok gemaakt. Natuurlijk alleen van eerste gehalte zilver (sterling 925).