Munten'

Steel de show met de leukste sieraden van Mi Moneda! De collectie van dit Nederlandse merk bestaat uit munten en pendants die op verschillende manieren met elkaar kunnen worden gecombineerd. De munten zijn zeker opvallend en zijn versierd met de leukste figuren en Latijnse spreuken.

Mi Moneda munten kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Met de unieke Mi Moneda munten kan je de meest geweldige combinaties maken. Kies je favoriete munten en begin je eigen verzameling! Er zijn hartstikke leuke modellen beschikbaar met verschillende teksten en afbeeldingen. De Mi Moneda munten zijn een echte rage en worden inmiddels overal in Nederland verkocht. We hebben al behoorlijk wat bekende Nederlanders met deze sieraden gezien!

In een handomdraai je persoonlijke sieraad

Er zijn veel verschillende Mi Moneda munten waar je uit kan kiezen. Zo zijn er de munten met bekende Latijnse spreuken zoals 'Carpe Diem' of 'Amor Vincit Omnia'. Ook kan je kiezen uit Mi Moneda munten met afbeeldingen zoals 'Babyfeet' of 'Faith Hope Love'. Kies de muntjes die het beste bij je passen en maak er een echt persoonlijk sieraad van. Wil je wisselen van munt? Dan kan je de munthouder gemakkelijk openen en een ander model plaatsen. Zo heb je in een handomdraai een compleet nieuw sieraad!

De Mi Moneda munten draag je altijd bij je

Let wel op dat je de goede grootte kiest! De Mi Moneda munten zijn namelijk beschikbaar in drie verschillende maten. Je kan kiezen uit small, medium en large. Een munt met de maat medium kan niet in een pendant of munthouder met de maat large geplaatst worden. Heb je wel de goede grootte, dan blijven de Mi Moneda munten goed in de pendant zitten. Dit komt door het handige slotje dat niet geopend kan worden zolang je de munt om je hals draagt.

Meteen beginnen met je eigen verzameling?

Net zo enthousiast als ons en wil je vandaag nog beginnen met je eigen verzameling? Dan kan je meteen beginnen. De Mi Moneda munten zijn namelijk zeer voordelig. De meeste modellen zijn al beschikbaar voor minder dan vijftien euro. Zo kan je meteen meerdere Mi Moneda munten bij elkaar zoeken en elke dag een ander model dragen.