Kettingen'

De unieke sieraden van Moments Silver komen van Nederlandse bodem. Toch worden ze geliefd en geprezen over de hele wereld! Wij hebben verschillende modellen van dit merk waaronder prachtige armbanden, colliers en oorbellen.
Ze hebben een modern en sprankelend design
waar je echt verliefd op raakt!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Moments Silver kettingen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Moments Silver kettingen zijn de perfecte partner voor elke outfit. Ze hebben een prachtig ontwerp dat geweldig staat bij elk type huid. Hier vind je een compleet nieuwe collectie met prachtige modellen. En natuurlijk hebben alle Moments Silver kettingen die geweldige glans waar dit sieradenmerk zo om geliefd is. Het sterling 925 zilver van deze sieraden wordt speciaal bewerkt zodat deze colliers gaan glanzen. In combinatie met de sprankelende zirkonia's zijn deze colliers een stralend geheel.

Word verliefd op deze verfijnde en luxueuze designs

Het ontwerp van de Moments Silver kettingen is gebaseerd op klassieke elementen. Het zijn sieraden zoals we die al jaren kennen in een modern jasje. Een wel heel modern jasje want de Moments Silver kettingen hebben een strak, modieus en elegant design. Deze sieraden onderscheiden zich door hun luxueuze uitstraling waar je gewoonweg op verliefd wordt. En door hun zeer vriendelijke prijs, zijn deze colliers heel toegankelijk!

Moments Silver kettingen zijn ontworpen naar jouw smaak

Een van de grootste leveranciers en importeurs van sieraden in Nederland is IBB Fashion. Zij leveren de juweliers in Nederland de sieraden van merken als Guess, Blush en Ti Sento. Hun kennis en ervaring hebben ze omgezet in een uniek huismerk, Moments Silver. Ze ontwerpen zilveren sieraden en geven ze een modieuze uitstraling. Dit sieradenmerk weet precies wat we mooi vinden en bedenkt op basis hiervan de meest geweldige sieraden.

Een brede en diverse collectie met verschillende kleuren

In ons assortiment vind je verschillende soorten Moments Silver kettingen. Zo zijn er de verfijnde colliers met prachtige hangers. Daarnaast vind je de dikkere colliers met magneetsluitingen. Deze sluiting zorgt ervoor dat je de ketting gemakkelijk zelf om kan doen. Bovendien blijven de Moments Silver kettingen goed zitten en zitten ze comfortabel rond de nek. Alle modellen zijn natuurlijk gemaakt van het kwalitatieve sterling 925 zilver. Er zijn echter verschillende vergulde modellen beschikbaar. Deze vind je in de kleuren geel, zwart of rosé goud.