Oorbellen'

De unieke sieraden van Moments Silver komen van Nederlandse bodem. Toch worden ze geliefd en geprezen over de hele wereld! Wij hebben verschillende modellen van dit merk waaronder prachtige armbanden, colliers en oorbellen.Ze hebben een modern en sprankelend designwaar je echt verliefd op raakt!

Moments Silver oorbellen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Met de Moments Silver oorbellen zal je stralen als nooit tevoren! Deze prachtige oorsieraden hebben een prachtige glans die bij alle fans van dit sieradenmerk gewaardeerd wordt. Deze unieke glans wordt bereikt door het zilver of de gouden beplating te rhodineren. Het zilver of goud gaat hierdoor prachtig glanzen en geeft je outfit de perfecte opsteker. De Moments Silver oorbellen stralen als geen ander en zijn toch beschikbaar voor een zeer vriendelijke prijs. 

De perfecte partner voor elke outfit!

De Moments Silver oorbellen hebben een moderne en luxueuze stijl. Ze zijn ontworpen op basis van klassieke elementen. Dit sieradenmerk weet welke designs en stijlen worden gewaardeerd en vind het niet nodig om de meest uit de band springende ontwerpen te verzinnen. De Moments Silver oorbellen onderscheiden zich door hun elegante en duurzame design met de perfecte glans. En door de toevoeging van de prachtige zirkonia's zijn juist deze oorsieraden de perfecte partner voor elke outfit!

De geweldige Moments Silver oorbellen zijn overal geliefd

Moments Silver is het huismerk van IBB Fashion. Als leverancier en importeur van sieraden heeft IBB Fashion jarenlang kennis en ervaring opgedaan in de sieradenbranche. Ze leverden sieraden van merken als Ti Sento, Guess en Blush aan alle juweliers in Nederland. Hun kennis en ervaring hebben ze vervolgens omgezet in dit unieke huismerk. De Moments Silver oorbellen zijn hier een prachtig resultaat van dat hier zeker geliefd wordt.

Luxueus, modern en weergaloos elegant

Binnen onze collectie Moments Silver oorbellen vind je verschillende typen oorsieraden. Zo zijn er de prachtige creolen, oorstekers, oorhangers en natuurlijk de bekende oorbellen. Al deze oorsieraden hebben het luxe en elegante karakter van Moments Silver. Want, zoals de naam van dit stijlvolle merk al zegt, hier vind je alleen echt kwalitatief zilver met de modieuze stijl van dit merk. Deze oorbellen mogen er zeker zijn en worden door ons en veel dames uit Nederland enorm gewaardeerd.