Armbanden'

De sieraden van Rabinovich vertellen elk hun eigen verhaal. De ontwerpers van dit merk hebben zich laten inspireren door de natuur, verre culturen, mooie muziek en natuurlijk liefde. Het geeft de modellen een sprookjesachtige uitstraling en mysterieus karakter dat iedere vrouw geweldig staat!

Rabinovich armbanden kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Rabinovich armbanden hebben een typische en karakteristieke stijl die door de hele collectie sieraden is verweven. Dit merk haalt haar inspiratie uit de natuur en prachtige culturen. Daarnaast hebben de Rabinovich armbanden een vrouwelijk design. Met de sierlijke rondingen komen deze sieraden echt tot leven. Het maakt ze tot kleine kunstwerkjes waarbij elk sieraad een eigen verhaal kan vertellen. Toch zijn deze armbanden beschikbaar voor een vriendelijke prijs die we allemaal kunnen waarderen!

Gewikkeld, geknoopt, gevlochten en gedraaid!

Veel van de Rabinovich armbanden zijn gemaakt van soepel leer. Dit leer weten ze prachtig vorm te geven door het te vlechten, wikkelen en draaien. De soepelheid van dit zachte leer zorgt ervoor dat ze prettig te dragen zijn. Er zijn verschillende soorten leren modellen. Veel van deze Rabinovich armbanden kunnen worden bevestigd met een stijlvolle, zilveren sluiting. Bij andere modellen wordt de armband bevestigd door middel van een lus.

Rabinovich armbanden met kralen van natuursteen

Ook zijn er elegante modellen met kralen. Voor de kralen worden stenen zoals rookkwarts of glas gebruikt. Deze Rabinovich armbanden staan in lijn met het door de natuur geïnspireerde karakter van dit merk. De kralen zijn vaak van verschillende grootte en door het gebruik van natuursteen zijn ze echt uniek. Deze Rabinovich armbanden zijn een goed voorbeeld van hoe dit merk trouw blijft aan haar eigen, persoonlijke stijl.

Pasteltinten die je gemakkelijk kan combineren

Qua kleuren zie je bij de Rabinovich armbanden vooral zachte pasteltinten. Maar ook goud en zilver wordt vaak als kleur gebruikt. De kleuren passen bij het seizoen en hebben vaak een sprankelende glans. De combinatie tussen pastelkleuren en een subtiele glinstering geeft de Rabinovich armbanden een natuurlijke en toch moderne uitstraling. Bij elke outfit die je kan bedenken, is wel een passende armband te vinden. Ook het combineren van meerdere modellen is hierdoor hartstikke leuk om te doen!