Hangers'

De sieraden van Rabinovich vertellen elk hun eigen verhaal. De ontwerpers van dit merk hebben zich laten inspireren door de natuur, verre culturen, mooie muziek en natuurlijk liefde. Het geeft de modellen een sprookjesachtige uitstraling en mysterieus karakter dat iedere vrouw geweldig staat!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Rabinovich hangers kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Rabinovich hangers geven net dat extra sierlijke effect aan je collier. Hoe mooi het collier ook is. Zeker met de Rabinovich hangers kun je erop vertrouwen dat ze de uitstraling net dat beetje mooier maken. Ze zijn dan ook opgebouwd uit sierlijke en natuurlijke vormen. Hier en daar met een kleine kleurtoevoeging door middel van een edelsteen, parel of zirkonia. Kies uit de Rabinovich hangers jouw favoriete model dat je draagt op je hart!

De Rabinovich hangers schrijft graag samen met je verder

Rabinovich brengt elk jaar twee nieuwe collecties uit. En elke keer weer weten ze het sprookjesachtige en vrouwelijke karakter van deze sieraden terug te brengen. Alsof de ontwerpers van de Rabinovich voortdurend op zoek zijn naar perfectie en elk sieraad tot leven willen brengen. Ze spreken tot je en vertellen je verhalen over verre reizen en prachtige natuur. Elk Rabinovich sieraad is een sprookje op zichzelf dat graag met je verder schrijft aan een nieuw verhaal.

Zilveren sieraden met een karakteristieke en natuurlijke stijl

Voor de Rabinovich hangers wordt gebruikgemaakt van zilver. Het gehalte van dit zilver is standaard sterling 925. In sommige gevallen worden de Rabinovich hangers bewerkt voor extra effect. Hierbij kan je denken aan het oxideren van het zilver. Hierdoor krijgen ze de natuurlijke impressie die zo typisch is voor dit merk. De Rabinovich hangers worden daarnaast versierd met prachtige zirkonia's en robijntjes.

Combineer jouw hangers met de mooiste colliers

De bedoeling van de Rabinovich hangers is natuurlijk dat je ze draagt om je collier. Dit is in principe mogelijk met elk soort ketting. De opening van de Rabinovich hangers is over het algemeen vrij breed maar let wel goed op dat het past. Met sommige hangers is het ook een leuk idee om meerdere modellen naast elkaar te hangen. Daarnaast hebben we ook prachtige colliers die standaard met een Rabinovich hangers geleverd worden. Kijk hiervoor bij onze colliers.