Kettingen'

De sieraden van Rabinovich vertellen elk hun eigen verhaal. De ontwerpers van dit merk hebben zich laten inspireren door de natuur, verre culturen, mooie muziek en natuurlijk liefde. Het geeft de modellen een sprookjesachtige uitstraling en mysterieus karakter dat iedere vrouw geweldig staat!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Rabinovich ketting kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Wanneer je eenmaal een van de Rabinovich kettingen gedragen hebt, ben je meteen verknocht. De soepelheid waarmee het fijne zilver rond de hals valt, het prachtige ontwerp en de vele details maken deze colliers werkelijk uniek. Het zijn vrouwelijke sieraden die dankzij hun karakteristieke design geliefd zijn over de hele wereld. De Rabinovich kettingen worden ontworpen door topdesigners die hun inspiratie uit de natuur halen. En dat is bij deze colliers zeker te merken!

Ware meesters in het bewerken van zilver

De zilveren Rabinovich kettingen worden met de hand gevormd. Hierdoor krijgen de colliers de sierlijke vorm die zo karakteristiek is. Hierbij wordt alleen kwalitatief sterling zilver gebruikt. Dit zilver wordt bovendien achteraf bewerkt. Door de Rabinovich kettingen te rhodineren creëert Rabinovich een zachte glans die geweldig staat bij de vele pasteltinten. Ook worden veel van de Rabinovich kettingen en hangers geoxideerd. Hierdoor krijgen de colliers een donkerdere kleur die het sprookjesachtige karakter benadrukken.

De collectie Rabinovich kettingen wordt tweemaal per jaar vernieuwd

Want sprookjesachtig zijn de sieraden van dit merk zeker. Door het gebruik van vormen die je in de natuur kan vinden te combineren met de professioneel geslepen stenen, krijgen ze een zeer originele stijl. Alle Rabinovich kettingen worden op deze manier gemaakt waardoor ze mooi op elkaar aansluiten. Tweemaal per jaar wordt de collectie vernieuwd waardoor de gebruikte kleuren en stijlen goed bij het seizoen passen.

Zo beginnen jouw sieraden pas echt te leven

In de hangers aan de Rabinovich kettingen zie je voornamelijk vormen zoals bladeren en knoppen. Het is alsof er een zilveren bloem aan je ketting hangt. Parels worden vruchten, natuurstenen worden bloemknoppen en het zilver vormt gedetailleerde bladeren. Zo beginnen de Rabinovich kettingen te leven. Deze bloemen worden omwikkeld door het meest sierlijk gevormde zilver. Dit geeft ze een mysterieuze en inspirerende uitstraling. Een uitstraling die, zeker bij Rabinovich, ontzettend goed past.