Oorbellen'

De sieraden van Rabinovich vertellen elk hun eigen verhaal. De ontwerpers van dit merk hebben zich laten inspireren door de natuur, verre culturen, mooie muziek en natuurlijk liefde. Het geeft de modellen een sprookjesachtige uitstraling en mysterieus karakter dat iedere vrouw geweldig staat!

Rabinovich oorbellen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Het assortiment Rabinovich oorbellen bevat voornamelijk oorhangers en oorstekers. Deze sieraden hebben sierlijke ontwerpen die je aandacht vasthouden. De designers van de Rabinovich oorbellen halen hun inspiratie uit de natuur en verre culturen van over de hele wereld. Deze sieraden hebben dan ook een rijk pallet van prachtige vormen. Bij alle collecties wordt dezelfde, sprookjesachtige stijl aangehouden. Rabinovich is dan ook een merk waar je meteen verliefd op bent. Als je er een mooi vindt, vind je ze allemaal mooi!

Natuurlijke kleuren zijn prachtig gecombineerd met sprankelend zilver

Deze oorsieraden worden voornamelijk gemaakt van kwalitatief zilver. Dit zilver wordt vervolgens gecombineerd met de meest prachtige stenen. Er wordt gebruik gemaakt van specifieke soorten zoals rookkwarts en hematiet. Maar ook parels worden veel gebruikt bij de Rabinovich oorbellen. Dit benadrukt het natuurlijke karakter van dit merk. De kleuren van deze stenen staan prachtig bij het geoxideerde en gerhodineerde zilver. De Rabinovich oorbellen worden dan ook vaak met veel verwondering bekeken.

Je draagt de natuur op deze manier altijd bij je

Niet alleen de prachtige kleuren van de materialen maken de Rabinovich oorbellen tot zulke kunstwerken. Ze zijn namelijk ontzettend gedetailleerd gevormd. De stenen worden omringt door de kleine bladeren wat ze een sprookjesachtig ontwerp geeft. Deze stijl zie je bij alle Rabinovich oorbellen en ook bij andere sieraden van dit merk. Het is alsof je een echte bloem in je oor draagt! Deze sieraden hebben dan ook geen specifieke moderne of klassieke stijl. Het is echt de stijl van Rabinovich!

Rabinovich oorbellen zijn er met de mooiste kleuren

Kleuren die je veel bij deze oorsieraden ziet zijn paars, groen, blauw, zwart en wit. Deze kleuren zijn typisch voor Rabinovich. Toch zie je ook alle ander kleuren in het assortiment terugkomen. De stenen zijn vaak helder van kleur waardoor ze prachtig naar voren komen. Vaak worden stenen van de Rabinovich oorbellen gefacetteerd zodat het licht aan alle kanten schijnt. De vele hoeken zorgen ervoor dat ze net zo mooi sprankelen als diamanten. En eigenlijk mogen we dat ook best wel zeggen; liever een sieraad van Rabinovich dan een diamant!