Ringen'

De sieraden van Rabinovich vertellen elk hun eigen verhaal. De ontwerpers van dit merk hebben zich laten inspireren door de natuur, verre culturen, mooie muziek en natuurlijk liefde. Het geeft de modellen een sprookjesachtige uitstraling en mysterieus karakter dat iedere vrouw geweldig staat!

Klik hier voor Rabinovich damesringen met hoge kortingen!

Rabinovich ring kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Rabinovich ringen zijn een van de vele soorten sieraden uit het assortiment van dit sierlijke merk. Naast ringen zijn er namelijk ook prachtige colliers, armbanden en oorbellen. Dit merk heeft een geweldig assortiment en vooral; een zeer unieke stijl. Ook de Rabinovich ringen hebben een design dat gebaseerd is op het typische karakter van dit sieradenmerk. Kies je voor een van deze sieraden? Veel kans dat je dan ook verliefd raakt op alle andere modellen!

Parels en natuurstenen vormen het hart van deze sieraden

Het is namelijk alsof de sieraden van Rabinovich tot leven zijn gekomen. Het zilver en de natuurstenen zijn gevormd en samengevoegd tot natuurlijke figuren die zeer gedetailleerd zijn. De Rabinovich ringen beelden bijvoorbeeld prachtige bloemen uit. De stenen en parels vormen het hart van de bloem en doen sprookjesachtig aan. Niet alleen de Rabinovich ringen zijn gebaseerd op dit figuratieve design. Dit merk blijft trouw aan haar karakter en zorgt keer op keer voor echte kunstwerken.

De Rabinovich ringen hebben een uitstraling die je niet snel kan vergeten

Het is de passie van Jette Poulsen en Mario Rabinovich die de Rabinovich ringen deze karakteristieke stijl geeft. Zij ontwerpen samen met hun team de vele sieraden uit hun assortiment. Hierbij doen ze inspiratie op uit de vele, verre reizen die ze gemaakt hebben. Ze zijn in contact gekomen met allerlei culturen, soorten muziek en hebben hier prachtige herinneringen aan overgehouden. De Rabinovich ringen zijn daardoor een ware schat aangezien ze verhalen vertellen over de prachtige herinneringen van Jette en Mario.

Dit sieradenmerk blijft trouw aan haar hoge eisen

Bij het smeden van de Rabinovich ringen worden hoge eisen gesteld. Ze worden gemaakt van het beste zilver en worden gevormd door echte vakmensen. Dit zorgt ervoor dat de Rabinovich ringen tot in het detail worden nagekeken. Van dit sieradenmerk kan je dan ook echt kwaliteit verwachten. Rabinovich is altijd op zoek naar perfectie en is hierbij loyaal aan haar fans. Niet de laatste trends uit Milaan staan voorop, maar de wensen en verwachtingen van hun bewonderaars. En elke collectie krijgen ze het dan ook weer voor elkaar om hun liefhebbers aangenaam te verrassen met hun sieraden.