Kettingen'

Hoge kwaliteit in zilver en 18 karaat goud; Sphere of Life is een uniek merk. Dat zie je helemaal terug in de thema’s die de sieraden uitbeelden. Hartstikke leuk en origineel om cadeau te geven! Bij ieder sieraad wordt een “story card” geleverd waarop de betekenis wordt uitgelegd.

Sphere of Life kettingen kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De Sphere of Life kettingen worden geleverd met bijpassende hangers. Samen zijn deze kettingen en hangers originele cadeaus voor jezelf of een ander. De figuren passen heel goed bij jubileums, de geboorte van een kindje, valentijnsdag of verjaardagen. Maar ook voor 'zomaar' zijn de Sphere of Life kettingen hartstikke leuk. Doordat er zo ontzettend veel verschillende modellen zijn, is er altijd wel een ketting die jou aanspreekt!

De Sphere of Life kettingen laten iedereen stralen!

Je kan kiezen uit allerlei hangers met figuren zoals hartjes, bloemen, sterren en andere soorten. Het geeft de Sphere of Life kettingen een persoonlijke touch die goed bij je past. Of bij een ander natuurlijk, want deze sieraden zijn natuurlijk perfect om cadeau te doen! De Sphere of Life kettingen zorgen altijd voor een leuke sfeer. Het zijn vrolijke sieraden die je echt doen stralen. Ga voor een origineel sieraad en kies een van deze geweldige sieraden!

Schrijf je persoonlijke wens of groet op de bijbehorende kaart

Het openen van de verpakking van de Sphere of Life kettingen is al een feest op zich. Ze komen namelijk in een speciaal ontworpen bol die ook nog eens gebruikt kan worden als bewaarbol voor andere sieraden. Bij deze sieraden wordt een speciale, bijpassende 'story card' geleverd met daarop de beschrijving van het sieraad. Hier wordt de betekenis van de Sphere of Life kettingen op beschreven. Daarnaast kan je zelf ook een leuke wens of groet op de kaart schrijven.

De fijnste schakels gemaakt van Sterling 925 zilver

Deze kettingen hebben een lengte van zo'n 42 tot 80 centimeter. Natuurlijk kan je ze gemakkelijk naar je eigen smaak aanpassen. Voor de schakels worden verschillende varianten gebruikt zoals jasseron of venetiaans. Voor de sluitingen van de Sphere of Life kettingen wordt in de meeste gevallen een normale veeroog gebruikt. De kwaliteit van deze modellen is zeer hoog door het kwalitatieve zilver dat wordt gebruikt. En natuurlijk worden ze allemaal gratis verzonden!