Armbanden'

Verzamel de echte 'Essentials' met TOV! Deze bijzondere sieraden zijn uniek in hun soort. De collectie van TOV bestaat uit onweerstaanbare ringen, oorbellen, kettingen en armbanden met een luxueuze stijl. Door het concept van 'New Luxury' zijn deze sieraden bovendien heel betaalbaar!

TOV Essentials armband kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

De TOV Essentials armbanden zijn elegante sieraden van Nederlandse bodem. Ze worden in hartje Amsterdam bedacht en ontworpen. De verschillende designs worden vervolgens gevormd tot de mooiste sieraden in Florence, Italië. Doordat de TOV Essentials armbanden met de hand gevormd en gesmeed worden, hebben ze een authentiek en uniek design. Onze collectie van TOV Essentials is er een uit het topsegment. Toch zijn deze luxueuze sieraden heel betaalbaar. Dit komt door het speciaal door dit merk bedachte concept: 'New Luxury'.

TOV Essentials armbanden met authentieke munten

Niet alleen de stijl van de TOV Essentials armbanden is luxueus. Deze sieraden zijn beschikbaar in de stijlvolle kleuren zilver, goud en rosé. Ze zijn dik gevormd maar zijn toch licht van gewicht. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van aluminium. Het aluminium is vervolgens verguld of verzilverd. In veel van de TOV Essentials armbanden zijn authentieke guldens, rijksdaalders en andere munten verwerkt. Dit geeft ze een leuk effect dat hier in Nederland zeker gewaardeerd wordt.

Een speciaal soort sluiting voor de echte Essentials

Ook de sluitingen van TOV Essentials zijn uniek. Je kunt ze vastdoen door de staaf door de hiervoor bedoelde ring te steken. Dit geeft de TOV Essentials armbanden een leuk effect en de sluiting blijft goed zitten. Ook kan je jouw armband dankzij deze sluiting weer gemakkelijk af doen. Zeker als je bijvoorbeeld gaat zwemmen is dit aan te raden. Hierdoor voorkom je aantasting van je sieraden door bijvoorbeeld chloor of zout.

Lots of Cords leren armbanden

Naast de aluminium TOV Essentials armbanden zijn er ook verschillende leren modellen te vinden. Deze stoere sieraden zijn gemaakt van soepel leer dat strak gevlochten is. Deze TOV Essentials armbanden hebben de toepasselijke namen 'Lots of Cords' gekregen. Door de speciale sluiting zal jouw armband goed blijven zitten. Aan deze sieraden zijn leuke kralen bevestigd die gemaakt zijn van zilver. Ook het TOV Essentials monogram is natuurlijk te vinden op deze gave armbanden.