Hangers'

Verzamel de echte 'Essentials' met TOV! Deze bijzondere sieraden zijn uniek in hun soort. De collectie van TOV bestaat uit onweerstaanbare ringen, oorbellen, kettingen en armbanden met een luxueuze stijl. Door het concept van 'New Luxury' zijn deze sieraden bovendien heel betaalbaar!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

TOV Essentials hanger online kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Met de leuke TOV Essentials hangers kan je de elegante armbanden en kettingen van dit merk nog mooier maken. Er zijn verschillende soorten waar je uit kan kiezen. Ze zijn gemaakt van aluminium wat ze licht van gewicht maakt. Bovendien zijn alle TOV Essentials hangers met de hand gemaakt! Dit maakt deze stijlvolle pendants pas echt uniek en speciaal. Het ontwerpen van deze sieraden gebeurt in hartje Amsterdam. De designs worden vervolgens in Florence gesmeed door ervaren vakmensen.

Een uniek systeem voor alle colliers en armbanden

Deze TOV Essentials hangers zijn bedoeld voor de kettingen en armbanden van dit merk. Aan elke schakel kan je twee hangers vastmaken. Dit doe je door de staafjes van de TOV Essentials hangers door de ring te steken. Een uniek systeem dat speciaal door TOV Essentials is bedacht. Ze blijven goed zitten en zijn er alleen handmatig af te halen. Bovendien zijn ze van hartstikke sterk materiaal gemaakt zodat je er nog lang plezier van zal hebben.

TOV Essentials hangers vind je in de kleuren zilver, rosé en doublé!

De sieraden van TOV Essentials hebben natuurlijk al een sierlijke en luxueuze stijl. Maar met deze pendants kan je jouw Essentials pas echt versieren! De TOV Essentials hangers zijn verguld en verzilverd. Hierdoor kan je kiezen uit de kleuren zilver, goud en rosé. Ze zijn ook nog eens gerhodineerd dus ze glanzen prachtig! Probeer ook eens om bijvoorbeeld rosé gekleurde hangers aan een gouden of zilveren armband te hangen!

Natuursteen wordt geweldig gecombineerd met het zilver en goud

Naast verschillende kleuren hebben de TOV Essentials hangers ook verschillen stijlen. Zo kan je kiezen uit leuke figuren zoals hartjes en buddha's. Maar ook hun typische muntjes zijn in de TOV Essentials hangers verwerkt. Sinds kort zijn er tevens de prachtige Gemstone Pendants. In deze sieraden zijn kleurrijke edelstenen verwerkt. Het stijlvolle zilver en goud staat zeer luxueus in combinatie met deze natuurstenen. Heb je een favoriete soort edelsteen? Kijk dan eens bij deze pendants!