Kettingen'

TOV kettingen zijn prachtige accessoires om jouw outfit compleet te maken. Je kunt bijna altijd kiezen voor een ketting in jouw favoriete kleur zoals zilver, goud of roségoud. Herkenbaar voor de TOV kettingen zijn de vooral grovere schakels vaak voorzien van een mooi opvallende sluiting. Van elke TOV ketting is vaak ook een bijpassende armband leverbaar zodat je een mooi TOV set kan samenstellen.

Ik wil graag TOV ringen zien
Ik wil graag TOV armbanden zien
Ik wil graag TOV oorbellen zien

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

TOV Essentials ketting online kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Onze elegante TOV Essentials kettingen zijn met de hand gemaakt in Florence, Italië. Toch is TOV Essentials een echt Nederlands merk. Deze sieraden worden namelijk ontworpen door Nederlandse topdesigners in hartje Amsterdam. De TOV Essentials kettingen zijn uitgevoerd in het zilver, goud en rosé doublé. Dit sieradenmerk is een van de snelst groeiende merken in de Benelux. Wellicht komt dit door hun zelfbedachte concept 'New Luxury'. Daarbij worden luxueuze sieraden aangeboden voor een zeer aangename prijs. 

Zoek zelf de mooiste pendants uit bij jouw collier!

De eerste serie TOV Essentials kettingen bestaat uit prachtige colliers met een fijne schakel. Het is een fantasie schakel die met een bolle karabijn wordt gesloten. Aan deze TOV Essentials kettingen is een ring bevestigd waaraan je de pendants van dit merk kan hangen. Deze hangers worden dus niet met het collier meegeleverd! Doordat de pendants gemakkelijk te wisselen zijn, kan je zelf een leuke hanger bij het collier uitzoeken.

TOV Essentials kettingen met nostalgische munten

De colliers waar een munt in is verwerkt, worden wel inclusief hangers geleverd. Deze TOV Essentials kettingen hebben twee leuke hangers met daarin een nostalgische gulden en een door TOV Essentials bedacht muntje. Hierop is het iconische monogram natuurlijk afgebeeld. Bij deze TOV Essentials kettingen is het niet mogelijk om zelf meer hangers of pendants aan het collier te hangen.

Deze colliers vallen soepel rond de hals

Daarnaast zijn er de prachtige groot geschakelde TOV Essentials kettingen. Deze colliers hebben grotere schakels. Toch zijn ze, door hun kern van aluminium, vrij licht van gewicht. Ze vallen soepel rond de hals en door hun platte ontwerp hebben ze een hoog draagcomfort. Aan deze TOV Essentials kettingen zit een speciale verstelketting waarmee je de lengte van het collier gemakkelijk kan aanpassen.