Ringen'

Verzamel de echte 'Essentials' met TOV! Deze bijzondere sieraden zijn uniek in hun soort. De collectie van TOV bestaat uit onweerstaanbare ringen, oorbellen, kettingen en armbanden met een luxueuze stijl. Door het concept van 'New Luxury' zijn deze sieraden bovendien heel betaalbaar!

TOV Essentials ringen online kopen? Dat doe je bij Quickjewels.nl!

Met de leuke TOV Essentials ringen kan je extra axent geven te samen met de elegante armbanden en kettingen van dit merk en het nog mooier maken. Er zijn verschillende soorten waar je uit kan kiezen. Ze zijn gemaakt van aluminium wat ze licht van gewicht maakt. Bovendien zijn alle TOV Essentials ringen met de hand gemaakt! Dit maakt deze stijlvolle ringen pas echt uniek en speciaal. Het ontwerpen van deze sieraden gebeurt in hartje Amsterdam. De designs worden vervolgens in Florence gesmeed door ervaren vakmensen.

Een uniek systeem voor alle colliers, hangers, ringen en armbanden

Deze TOV Essentials ringen is een extra toevoeging bij de kettingen, hangers en armbanden van dit merk. Draag deze ringen van TOV Essentials in combinatie met de unieke TOV essentials armbanden en colliers. Een uniek combinatie dat speciaal door TOV Essentials is bedacht. De TOV essentials ringen zijn in diverse kleuren en stenen leverbaar. Bovendien zijn ze van hartstikke sterk materiaal gemaakt zodat je er nog lang plezier van zal hebben.

TOV Essentials ringen vind je in de kleuren zilver, rosé en doublé!

De sieraden van TOV Essentials hebben natuurlijk al een sierlijke en luxueuze stijl. Maar met deze ringen kan je jouw TOV Essentials pas echt versieren! De TOV Essentials ringen zijn verguld en/of verzilverd. Hierdoor kan je kiezen uit de kleuren zilver, geel goud, licht geel goud en rosé. Ze zijn ook nog eens voorzien van een sterke coating dus ze glanzen prachtig! Probeer daarom ook eens eens bijvoorbeeld een rosé gekleurde ring en durf je eigen TOV essentials style te maken!

Natuursteen wordt geweldig gecombineerd met het zilver en goud

Naast verschillende kleuren hebben de TOV Essentials ringen ook verschillen stijlen. Zo kan je kiezen uit leuke trendy TOV essentials stylen die je op het lijf zijn geschreven. De typische TOV style wordt in de TOV Essentials ringen verwerkt en daardoor zeer herkenbaar. Sinds kort zijn er tevens de prachtige Gemstone Ringen. In deze sieraden zijn kleurrijke edelstenen verwerkt. Het stijlvolle zilver en goud staat zeer luxueus in combinatie met deze natuurstenen. Heb je een favoriete soort edelsteen? Kijk dan eens bij deze ringen!